Yeni nesiller Çanakkale ruhunu korumalı

Veliköy Belediyesi tarafından yaptırılarak kısa süre önce eğitim öğretime açılan Veliköy Belediyesi ortaokulu, eğitim öğretimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerde de adından söz ett

Çerkezköy 30.04.2013 20:34:00 0
Yeni nesiller Çanakkale ruhunu korumalı

 BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

23 Nisan öncesi Halı Saha Futbol Turnuvası düzenleyerek sporun dostluk ve kardeşliğini vurgulayan okul yönetimi, şimdi de Çanakkale Tarihi Yarımada ve Milli Park Gezisi ile öğrencilere unutulmaz bir tarih dersi verdi. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’in katkıları ile düzenlenen Çanakkale Gezisi, minik yüreklerin zihninde yeni ufuklar açarken, rehberlerin sunumları eşliğinde adeta bir tarih yolcuğu yaşandı. Hem Çanakkale Tarih Gezisi hem de Halı Saha Futbol Turnuvasında verdiği destek ve katkılardan dolayı Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’i makamında ziyaret eden Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Serdar İş ve öğretmenler Belindir’e teşekkür plaketi takdim etti.
 

AMACIMIZ VELİKÖY’ÜN EĞİTİM YUVASI HALİNE GELMESİ

Ziyarette konuşan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir “Veliköyümüze kazandırdığımız Ortaokulumuzun kısa zaman içerisinde başarılı faaliyetlerde bulunması, öğretmenlerimiz ve velilerimizin bir bütün olarak hareket etmesi her geçen gün başarı çıtasını daha da yükseltmektedir. Ortak amacımız Veliköyümüzün eğitim yuvası haline gelmesidir. Yakın zamanda yapılan üniversite ihalemiz sonuçlandığında ve akabinde üniversite yapım çalışmaları başladığında bu hedefe biraz daha yaklaşmış olacağız” dedi.
 

BU RUHU KORUDUKÇA MİSYON VE VİSYONUMUZ GERÇEKLEŞECEK

Çanakkale kültür gezilerinin de kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden bBelindir “Yeni nesiller Çanakkale Ruhunu korudukça, birlik ve beraberliğini bu ruhla sürdürdükçe gelecekte Lider Ülke Türkiye misyonu ve vizyonu gerçekleşmiş olacaktır. Ben Veliköyümüze hizmet veren Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Serdar İş başta olmak üzere tüm değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10