Parti Okulu eğitimleri devam ediyor

Cumhuriyet Halk Parti Okulu eğitimleri devam ediyor.

Çerkezköy 2.05.2013 00:38:00 0
Parti Okulu eğitimleri devam ediyor

 EĞİTİMLERE ÖNEM VERİYORUZ

Eğitimlerle ilgili bilgi veren CHP Çerkezköy İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk, parti üyelerinin bilgi, beceri ve tutumlarının; teknolojik, siyasal, ekonomik gelişmeler doğrultusunda değişmesi, verimliliklerinin artırılması, iletişim becerilerinin geliştirilmesi, karara katılmalarının sağlanması; sonuçta parti içinde toplam kalitenin gerçekleşmesi için parti içi eğitime önem verdiklerini vurguladı. 

İKİNCİ EĞİTİM TAMAMLANDI
Çerkezköy’de ikinci eğitimi gerçekleştirdiklerini kaydeden Ertürk “Partimizin eğitim salonunda gerçekleştirdiğimiz bu eğitime 20 partilimiz katıldı. Eğitimlerimiz devam edecek. Üçüncü eğitimimizi Kapaklı’da gerçekleştireceğiz” bilgisini verdi. 

PARTİ TÜZÜĞÜ VE TARİHİ DE ANLATILIYOR
İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk, amaçlarının süreç içerisinde tüm partilileri bu eğitimden geçirmek olduğunu vurgulayarak “Eğitici sayımız yeterli sayıya ulaştığında İl tarafından düzenlenen eğitim organizasyonunu ilçe olarak biz üsleneceğiz. Böylece eğitimlerimizi sıklaştırıp daha çok  üyemizin eğitim almasını sağlamış olacağız” dedi. Eğitimlerin cumartesi - pazar 09.00-18.00 saatleri arasında verildiğini söyleyen Ertürk, eğitimde “CHP Tüzüğü, CHP Tarihi, CHP programı,Sosyal Demokrasi,kadın erkek eşitliği,İnsan Hakları,İletişim ve Halkla ilişkiler ile Sosyal Proje Yönetimi” konularının anlatıldığını belirtti. 

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10