Kozuva, seçim ziyaretlerine start verdi

Sarı liste ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olan Süleyman Kozuva, resmi kurum, STK ve esnaf ziyaretlerine başladı. Kozuva ve ekibinin ilk durağı Çerkezköy Belediye BaşkanlıÄ

Çerkezköy 4.05.2013 00:20:00 0
Kozuva, seçim ziyaretlerine start verdi

 İLK DURAK ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan adayı Süleyman Kozuva, dün saat 12.30’da yaklaşık 40 kişilik ekibi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere başladıklarını ifade eden Süleyman Kozuva, ÇTSO’yu en iyi şekilde temsil edebilmek için yönetime aday olduklarını kaydetti. Kozuva, belediye ile el ele vererek Çerkezköy esnafı ve halkı için çalışmak istediklerini söyledi. 
 

BELEDİYE VE ÇTSO İŞBİRLİĞİ BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise planlama yapmanın Yerel Yönetimlerin işi olduğuna dikkat çekerek, “Bir yerleşim yeri için Yerel Yönetimlerden sonraki en önemli kuruluş Ticaret ve Sanayi Odası’dır. Bu nedenle Belediyemiz ile ÇTSO’nun yapacağı işbirliği büyük önem arz ediyor. Eğer seçimleri kazanırsanız, birlikte bölge için neler yapabileceğimiz konusunda ortak hareket edebiliriz” dedi. ÇTSO heyeti ve Belediye Başkanı Ali Ertem daha sonra Belediye Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10