Nurullah Narin Ortaokulu tutulmuyor

Tekirdağ Minik Erkekler Basketbol Ligi’nde ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı yoluna kayıpsız bir şekilde devam ediyor. Hafta sonunda iki karşılaÅ?

7.05.2013 19:14:00 0
Nurullah Narin Ortaokulu tutulmuyor

 Çerkezköy Haber - Minik Erkekler Çorlu grubunda mücadele eden Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı oynadığı iki karşılaşmayı da kazanmasını bildi.

 

NURULLAH NARİN ETKİLİ BAŞLADI

İlk karşılaşmasında temsilcimiz Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı Marmara Ereğlisi Spor Kulübü Minik Erkekler Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça çok iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı ilk dakikalarda üst üste sayılar bularak farkı açmayı bildi. Rakibine sayı imkanı tanımayan temsilcimiz farkı açmasını bildi. Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı ilk periyodu 20 sayılık üstünlük ile tamamlamasını bildi.
 

MARMARA EREĞLİSİ VARLIK GÖSTEREMEDİ

Karşılaşmanın ikinci periyodun da üst üste sayılar bulmaya devam eden temsilcimiz Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı 10-0’lık seri yakalayarak farkı 30 sayıya kadar çıkardı. Marmara Ereğlisi Spor Kulübü Minik Erkekler Basketbol Takımı ise temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. Hızlı hücumlarla fastbreaklar yakalayan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini 44-4’lük üstünlük ile tamamladı.
 

İLK KARŞILAŞMASINDAN 81 SAYILIK FARK

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı’nın üstünlüğü ile devam edildi. Hücumda sıkça hata yapan Marmara Ereğlisi Spor Kulübü karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı bu periyotta farkı 60 sayıya kadar çıkardı. Final periyodun da bulduğu sayılarla farkı daha çok açan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı kalan dakikalarda şans bulamayan oyuncularına şans verdi. Bu periyotta da 22 sayı bulan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 89-8’lik üstünlükle ayrıldı.
 

MAÇA İYİ BAŞLADI

Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı ikinci karşılaşmasında ise Avrasya Spor Kulübü Minik Erkekler Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında maça yine etkili başlayan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla maçı ilk periyotta bitirdi. Temsilcimiz karşısında varlık gösteremeyen Avrasya Spor Kulübü Minik Erkekler Basketbol Takımı sayı bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ikinci periyodun da boş hücumlardan dönen rakibi karşısında pota altından sayılar bulan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı soyunma odasına 45 sayılık üstünlük ile gitti.
 

RAKİBİNE SAYI İMKANI TANIMADI

Üçüncü periyotta da etkinliğini sürdüren Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı rakibine on dakikalık dilimde sayı şansı tanımadı. Hücumlardan boş dönmeyen Nurullah Narin Ortaokulu bu periyotta 25 sayı bularak final periyoduna da 70 sayılık üstünlük ile girdi. Son periyotta sadece rakibine iki sayı imkanı veren Nurullah Narin Ortaokulu karşılaşmadan da 95-5’lik üstünlük ile ayrıldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10