Bahar şenliğinde gönüllerince eğlendiler

Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim- Mesleki Eğitim Merkezi tarafından Sakatlar Haftası etkinlikleri kapsamında Bilim İlaç firması desteği ile ilk kez düzenlenen Bahar Şenliği programı dün gerçekleşt

Çerkezköy 9.05.2013 20:57:00 0
Bahar şenliğinde gönüllerince eğlendiler

 YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Dün okul bahçesinde saat 13.00’da başlayan programa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Hamdi Zenginal, Şube Müdürleri Hüseyin Erdoğan, Hüseyin Yaşar, AK Parti İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı, CHP İlçe Teşkilatı, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca, Eşi Müjgan Karagöz ile okulu yaptıran Serkan Karagöz, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Programın açılış konuşmasını yapan Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim- Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz “Geleneksel hale getirmek istediğimiz birinci bahar şenliğine hepiniz hoş geldiniz. Amacımız bugün çocuklarımızın en iyi şekilde eğlenebilmesi, eğitimin yanında eğlencenin de ne demek olduğunu öğrenmeleridir. Bunun için bana destek olan Bilim İlaç yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bu eğlencenin yapılmasında bizlere sponsor olanlara da ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bugün bol bol eğlenmek istiyoruz. Güzel bir gün geçirmek istiyoruz ” dedi.

ÇERKEZKÖY’DE İLK
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da “Bu okulun yapımında büyük katkı sağlayan Karagöz ailesine teşekkür ediyorum. Çünkü ilçemizde böyle bir okul ilk kez açılmıştır. Ayrıca öğrencilerimize başarılar diliyorum. Katkısı olan bilim ilaç ve bütün sponsorlara da teşekkür ediyorum” dedi. Bahar şenliklerini geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim- Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk ise “Sene başından itibaren eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam ediyoruz. Bu çerçevede çocuklarımızın eğitim ve öğretim alanındaki gelişimleri devam ediyor. Önemli olan bu çocuklarımızın eğitim ve öğretim becerisinin yanında çocukların sosyal faaliyetlerinin önemini de ortaya çıkmaktadır. Elimizden geldiğince çocukların sosyal aktivitelere katılmasını sağlayacağız. Bu konuda bizlere destek olan bilim ilaç temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN DİYE ÇALIŞTILAR”
Bilim İlaç’ı temsilen konuşma yapan Kemal Sert de Çerkezköy’e böyle güzide bir okulu kazandıran Müjgan ve Serkan Karagöz’e teşekkür ederek, “Böyle bir etkinlik duyurusu bize geldiğinde konuyu arkadaşlarıma açtığımda hepsi canla başla çorbada tuzumuz olsun diye çalıştılar. Bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.

“BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR KAYNAĞIDIR”
Her zaman bir aile olduklarını ifade eden hayırsever Serkan Karagöz ise “Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin en küçük ferdinden en büyük ferdine kadar küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin de ellerinden öpüyorum. Bugün burada olmak bizim için büyük bir onur kaynağıdır. Bütün protokol ve parti temsilcileri buradalar. Bütün konuklara teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum. Hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum” dedi.

DÖNMEZ ÖĞRENCİLER İLE OYNADI
Konuşmaların ardından Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri çalan canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Programda davetlilere ikramda da bulunulurken, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ise “Ankara’nın Bağları” şarkısında engelli öğrenciler ile birlikte göbek attı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10