Özel İdare’den ‘Anneler Günü’ çayı

Özel İdare İlkokulu’nun bayan öğretmenleri ve bayan velileri, okul aile birliği tarafından düzenlenen Anneler Günü çayında bir araya geldi. Programda çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen

Çerkezköy 12.05.2013 22:03:00 0
Özel İdare’den ‘Anneler Günü’ çayı

 Çerkezköy Haber - Özel İdare İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından önceki gün 13.00–17.00 saatleri arasında Dayanışma ve Kaynaşma Çayı programı düzenlendi.


ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR
Önceki gün saat 13.00’da Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen Dayanışma ve Kaynaşma çayına Özel İdare İlkokulu Müdürü Esat Aktaş, Okul Aile Birliği Başkanı Sinan Şengül, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcıları Emine Çelik, Şenol Kurt ve Saniye Dönen, bayan öğretmenler ve veliler katıldı. 

EN GÜZEL HEDİYE SENİ SEVİYORUM DEMEKTİR
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Esat Aktaş, “Böyle güzel bir ortamda bizleri bir araya getiren Okul Aile Birliği Başkanı Sinan Şengül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.  Amacımız, velileri bir araya getirmek ve kaynaşmalarını sağlamaktır. Öncelikle kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Onlara vereceğiniz en güzel ve en değerli hediye onlara sarılıp kucaklamak ve seni seviyorum demektir.” dedi.  Aktaş, etkinlikten elde edilecek gelirle okulun ihtiyaçlarının karşılanacağını sözlerine ekledi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Okul Aile Birliği Başkanı Sinan Şengül ise programın düzenlenmesinde katkıları olan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından program canlı müzik ile devam etti. Programa katılan kadınlar, çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, çekilişlerde yüzlerce hediye dağıtıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10