Çerkezköy’de 2, Türkiye’deki 175’inci şubesini açtı

Çerkezköy’de 2009 yılında Barbaros Caddesi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yanında açtığı ilk şube ile Çerkezköy halkına hizmet vermeye başlayan Onur Market, ilçede büyümey

Çerkezköy 12.05.2013 22:04:00 0
Çerkezköy’de 2, Türkiye’deki 175’inci şubesini açtı

 ÇERKEZKÖY’DE 2. ŞUBE

2011 yılında Kapaklı’da da hizmet vermeye başlayan Onur Market, Çerkezköy’deki ikinci şubesini ve ülke genelindeki 175’inci şubesini önceki gün Atatürk Caddesi’nde açtı. Yeni şubenin açılışı önceki gün saat 14.00’da yapıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törende marketin açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Eğitim öğretim ve Yardımlaşma Vakfı Genel Müdürü Yusuf Kavaklı, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen ve Pera Villa Pastaneleri işletmecisi Şahin Aktürk gerçekleştirdi.

ÇERKEZKÖY HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
Açılışı töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Onur Market’in ikinci şubesinin Özen Alışveriş Hizmetleri tarafından Çerkezköy’e kazandırılmasının birçok faydası olduğunu ifade etti. Ertem “İsmiyle özdeşleşen Onur Marketin açılışında bulunmaktan onur duyuyorum. Gelişen, büyüyen bir Çerkezköy olarak yeni kurulan işyerlerinin açılışında bulunmak bizleri mutlu etmektedir. Türkiye büyüyen ve gelişen bir ülke konumundadır. Buna paralel olarak da Çerkezköy büyüktedir. Çerkezköy büyümeye devam ettikçe Çerkezköy’e daha başka yatırımlar yapılacaktır.  Gelen her yatımcı bir başka yatırımcının gelmesine vesile olmaktadır. Çerkezköy Halkına hizmet vermek adına bu yatırımlar istihdam oluşturmaktadır.” dedi.

RÜŞTÜNÜ İSPATLAMIŞTIR
Çerkezköy’de yaptıkları yatırım için Özen Alışveriş Hizmetleri Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkür eden Ali Ertem “Umarım 3. ve 4. şubelerinizi de Çerkezköy’de açarsınız. Onur Market rüştünü ispatlamış, hizmet ve kalite bakımından taviz vermeden yoluna devam eden bir anlayışa sahiptir. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM FIRSATI
Onur Marketin Çerkezköy’deki 2., Türkiye genelinde ise 175. Şubesinin açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Eğitim öğretim ve Yardımlaşma Vakfı Genel Müdürü Yusuf Kavaklı, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen ve Pera Villa Pastaneleri işletmecisi Şahin Aktürk’ün yanı sıra, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Ahmet Azcan ve Vehbi Demirtaş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış törenine katılan vatandaşlar, açılışa özel yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarından yararlanma fırsatını yakaladı.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10