Dernek açılışı 19 Mayıs’ta

Çerkezköy Samsunlular Derneği Anneler Günü nedeniyle dernek binasında kahvaltı programı gerçekleştirdi.

Çerkezköy 12.05.2013 22:05:00 0
Dernek açılışı 19 Mayıs’ta

 ÜYE SAYISI 450’Yİ BULDU

Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen kahvaltıya MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin, Çerkezköy Samsunlular Derneği Yönetim kurulu üyeleri, samsunlular ve bayanlar katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, “Derneğimiz geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşındı. 19 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da derneğimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Dernek olarak kongreye gittiğimizde üye sayımız 284 idi. Şimdi ise üye sayımız 450’yi buldu. Bu rakamı Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak 700-800’e çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

“DERNEĞE SAHİP ÇIKINIZ”
Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak Kadın Kolları ve mahalle temsilcilikleri oluşturacaklarını belirten Bayram, “Dernek üyelerimiz! Eşlerinizi ve çocuklarınızı bu derneğin dışında tutmayınız. Çerkezköy Samsunlular Derneği herkesin derneğidir. Derneğimizin açılışı herkese yakışır olacaktır. Biz dernek olarak hiçbir zaman tabela derneği olmadık. Dernek olarak kimseyi ayırmadık ve bu saatten sonra da ayırmaya niyetimiz yoktur. Kişisel sorunları olanlar bu sorunlarını lütfen derneğe mal etmesinler. Kısaca derneğe sahip çıkınız. Siyasi partilere dengeli, mesafeli olmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’de ki bütün siyasi partilere eşit mesafede davranıyoruz” dedi.

EN GENÇ VE YAŞLI ANNEYE HEDİYELER VERİLDİ
Anneler günü münasebeti ile kahvaltı düzenlediklerini belirten Bayram “Anneler sadece evlatlarını doğurmakla kalmazlar, aynı zamanda bir toplumu doğururlar, bir toplumu inşa ederler.  Bütün annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı. Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram’ın konuşmasının ardından en genç ve en yaşlı anneye dernek yönetimi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Program Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, Bağlık Camii İmam Hatibi Hakkı Öztürk ve Fevzipaşa Mahallesi Camii İmam Hatibi Yusuf Acar’ın Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından sona erdi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10