Engelsiz bir dünya istiyoruz

Engelliler Haftası kapsamında geleneksel olarak düzenlenen 5. Geleneksel Gülen Yüzler Pikniği bu yıl da Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Yüksekokulu Halkla İlişkiler Öğrencileri, Çerkezköy Organiz

Çerkezköy 12.05.2013 22:05:00 0
Engelsiz bir dünya istiyoruz

 Çerkezköy Haber - ÇEMYO öğrencileri, ÇOSB ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliğinde organize edilen 5. Gülen Yüzler Pikniği, önceki gün saat 12.00’da Turkuaz Restaurant’ta yapıldı.


GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “5. Geleneksel Gülen Yüzler Pikniği”geniş katılımla gerçekleştirildi. Turkuaz Restaurant Bahçesi’nde düzenlenen organizasyonda engelli vatandaşlarımız ve etkinliğe katılanlar gönüllerince eğlendiler. Piknik alanında birçok noktada kurulan stantlardan yapılan yiyecek ve içecek servisleriyle katılımcılara yaprak döner, pilav ve meşrubat ikram edildi.

YAPILMASI GEREKEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ
37 milletvekili ile Tekirdağ’a gelen ve Çerkezköy’de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Kahraman Maraş Millet Vekili Sevda Beyazıt Kaçar da “5. Geleneksel Gülen Yüzler Pikniği”ne katıldı. AK Parti Hükümetinin eğitim ve öğretim alanında bir hayli ilerleme sağladığını belirten Kaçar, hükümetin engelli vatandaşlar için de yapılması gereken her şeyi yaptığını kaydetti. Ülkelerin kalkınmalarındaki başlıca faktörün,  eğitim ve öğretime yapılan yatırımlar olduğunu söyleyen Kaçar, “Hükümetimiz, eğitime gerektiği ölçüde yatırım yapmaktadır. Ülkemizin her yerinde engelliler için okullar açarak bu insanlarımızın topluma kazandırılması ve üreten bireyler olmasını amaçlıyoruz. Kadınımızla, erkeğimizle, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızla birlikte daha güzel, daha yaşanır bir Türkiye oluşturmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

150 ENGELLİYİ HEDİYELERLE SEVİNDİRDİ
Konuşmaların ardından programa canlı müzik eşliğinde devam edildi.  “5. Geleneksel Gülen Yüzler Pikniği”nde Sevda Kaçar ve AK Parti Teşkilatı üyeleri, piknikte buluşan engelli 150 vatandaşa hediyeler dağıttılar. Program saat 17.00 a kadar devam etti. 

KATILIM YOĞUNDU
Turkuaz Restoranı bahçesinde gerçekleştirilen “5. Geleneksel Gülen Yüzler Pikniği”ne Kahraman Maraş Millet Vekili Sevda Beyazıt Kaçar,  AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Aynur Düzgünel, NKÜ Çerkezköy Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ziya Özek, Öğretim Görevlisi Taha Arslanlı, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Müjgan&Serkan Karagöz Eğitim ve İş Okulu Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri,  Çerkezköy Yüksek Okulu öğrencileri ve vatandaşlar iştirak etti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10