SGK Haftasında Yerlikaya ve Dalgıç’ı ziyaret ettiler

13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla, SGK Tekirdağ İl Müdürü Mahmut Kotan ve SGK personeli Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ 13.05.2013 19:59:00 0
SGK Haftasında Yerlikaya ve Dalgıç’ı ziyaret ettiler

 İNSANLIK TARİHİ KADAR ESKİ

Ziyarette konuşan Yerlikaya, sosyal güvenlik ya da güvence arayışlarının, insanlık tarihi kadar eski olduğunu belirterek, geride kalan süreçte sosyal güvenliğin öneminin daha da arttığını, uygulamaları ile de çalışma hayatı başta olmak üzere, diğer tüm sektörlerde belirgin olarak, daha önemli ve anlaşılır hale geldiğini ifade etti. Vali Yerlikaya konuşmasının ardından, İl Müdürü Mahmut Kotan’ın ve ziyarete gelen SGK personelinin haftalarını kutlayıp, çalışmalarında kolaylık ve başarı dileklerinde bulundu.
 

YERLİKAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

İl Müdürü Mahmut Kotan da; SGK Kanununun, 16 Mayıs 2006 tarihinde TBMM'de kabul edilmesi nedeniyle, 2008'den itibaren her yıl 16 Mayıs gününün içinde bulunduğu haftanın SGK Haftası olarak kutlandığını ve bu haftada kurum olarak toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşturmak amacıyla bir takım etkinlikler içerisinde olduklarını ifade ederek, toplumun neredeyse tamamını ilgilendiren, sosyal güvenlik sistemi ve SGK ile ilgili yürütülen çalışmalara desteklerinden dolayı Vali Ali Yerlikaya’ya teşekkür” etti.
 

BELEDİYEYİ DE ZİYARET ETTİLER

Mahmut Kotan ve beraberindekiler Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı da makamında ziyaret ettiler. Başkan Dalgıç’ı SGK Haftası etkinliklerine davet eden SGK İl Müdürü Kotan, SGK İl Müdürlüğü olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Dalgıç da, “Sosyal Güvenlik Kurumu çok önemli bir kurum” diyerek SGK çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10