Kadınlar Anneler Günü’nde bir araya geldi

52 Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadınlar Kolu tarafından Anneler Günü dolayısıyla çay günü düzenlendi. Derneğin Kadınlar Kolu Başkanı Fatoş Yamanesen, çay partisinde yaptığ

Çerkezköy 13.05.2013 20:00:00 0
Kadınlar Anneler Günü’nde bir araya geldi

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy 52 Ordulular Derneği Kadınlar Kolu Başkanlığı tarafından düzenlenen çay partisi, yerel siyasetçileri bir araya getirdi.

 

ANNELERİMİZ VELİNİMETLERİMİZDİR

Pazar günü saat 13.00’da dernek binasında gerçekleştirilen programa, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, MHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Seda Duran ve dernek üyeleri katıldı. Ordulu Kadınların bir araya geldiği çay günü programı açılış konuşmasını,  derneğin Kadın Kolları Başkanı Fatoş Yamanesen yaptı. Anneler gününün bir gün ile sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Yamanesen “Bizleri biz yapan, gecesini gündüzüne katarak hayat veren annelerimizin, senenin sadece bir gününde değil, 365 gününde sürekli aranıp sorulması ve her an baş tacı yapılması gereken velinimetlerimiz olduğu bilinci oluşturulmalıdır.” diye konuştu.
 

HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN VARIZ

Reyhanlı’da meydana gelen olayı kınayan Fatoş Yamanesen “Bu gibi olayların yaşanması bizleri derinden üzüyor. İnşallah bu gibi toplumumuzu derinden yaralayan olaylar bir daha yaşanmaz. Patlamada ölen insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Ölen insanlarımız arasında anneler de vardı. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için varız. Bütün anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

52 Ordulular Derneği, Kadınlar Kolu Çay Gününe iştirak eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, dernek üyeleri ve katılımcılara şal dağıtırken, CHP Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ise fular hediye etti. Derneğin Kadın Kolları Başkanı Fatoş Yamanesen de katılımcılara kırmızı karanfiller dağıttı. Programda, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, CHP Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, MHP Kadın Kolları Başkanı Seda Duran ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de programa katılan ve bütün annelerin anneler gününü kutladılar.  
 

İKRAMLAR YAPILDI

Ordulu kadınların evlerinden getirdikleri yiyeceklerin servis yapıldığı çay günü, üyelerin ve misafirlerin aralarındaki sohbetle günün geç saatlerine kadar devam etti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10