CHP’li kadınlar, anneleri unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Anneler Günü dolayısıyla Halk Pazarında stantta kadınlara fular dağıttı.

Çerkezköy 13.05.2013 20:01:00 0
CHP’li kadınlar, anneleri unutmadı

 FULAR DAĞITTI

Çerkezköy Halk Pazarı’nda önceki gün saat 13.00’da gerçekleştirilen programa CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve kadın kolları üyeleri katıldı. Kurdukları stantta annelerin anneler gününü kutlayan partililer daha sonra ise annelere ve anne adaylarına fular dağıttı.
 

“33 KADIN ÖLDÜRÜLDÜ”

Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve hakkın rahmetine kavuşan anneleri parti olarak rahmetle andıklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan “Ruhları şad olsun. Annelerin şiddete uğramadığı, çirkin sözlerin hedefi olmadığı toplumun özlemi içindeyiz. Kadın cinayetlerinin olmadığı günün olmaması bir tesadüf değildir. AK Parti iktidarının yanlış politikalarından kaynaklanmaktadır. 2013 yılının ilk ayında 33 kadın öldürüldü. Meclis bu sorunlara çözüm bulması gerekirken, AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan’ın sarf ettiği çirkin sözler affedilir olmadığı biliyor, en büyük saygısızlık olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz. Tüm annelerin gülebildiği evlatları için acı çekmediği anneler günü diliyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10