Şampiyon ÇTSO Lisesi oldu

19 Mayıs Liselerarası Gençlik Kupası Genç Erkekler Basketbol İlçe Birinciliği turnuvası oynanan son karşılaşmaların ardından sona erdi. Son karşılaşmasında rakibi Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Er

15.05.2013 00:13:00 0
Şampiyon ÇTSO Lisesi oldu

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen liselerarası basketbol turnuvasında şampiyon ÇTSO Lisesi oldu.

 

10.00’DA BAŞLADI

Bir süredir Gülerçin Koleji Spor Salonu’nda devam eden 19 Mayıs Liselerarası Gençlik Kupası Genç Erkekler Basketbol İlçe Birinciliği turnuvasının son hafta karşılaşmasında ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşı karşıya geldi. Saat 10.00’da başlayan karşılaşmaya ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı etkili başladı. Maça her iki takım da karşılıklı buldukları sayılarla başlarken, ilk dakikalarda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandılar. Maçın 5.dakikasından sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genç Erkekler Basketbol Takımı üst üste bulduğu sayılarla üstünlüğü eline aldı. Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise oyundan kopmayarak rakibi karşısında sayılar bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk periyodunu da ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üstün tamamladı.
 

PAKİZE NARİN TUTUNAMADI

İkinci periyoda hızlı başlayan Pakize Narin Anadolu Lisesi Basketbol Takımı pota altından ve dışarıdan sayılar bularak oyuna tutunmaya çalıştı. İkinci periyodun son dakikalarına girilirken Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı top kayıpları yaşadı. Rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üst üste bulduğu sayılarla skor farkını açtı. İkinci periyotta Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımının sekiz sayılık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

GALİBİYET İLE AYRILDI

Maçın ikinci devresinde üst üste bulduğu sayılarla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı moral buldu. Kalan bölümlerde Pakize Narin Anadolu Lisesi Basketbol Takımı aradaki skor farkını kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üçüncü periyotta farkı çift hanelere çıkardı. Dördüncü ve son periyotta ise iki takımda müthiş bir oyun ortaya koydu. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada her iki takım oyuncuları da çok iyi bir oyun ortay koydu. Kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 11 sayı fark ile 62-21 galip ayrıldı.
 

ÇTSO LİSESİ ŞAMPİYON OLDU

Grupta oynadığı bütün karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ikinci, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10