Hayatı birlikte paylaşalım

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz önceki gün, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlamaları kapsamında Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Bileşenleri'ne bağlı dernek yöneticilerini konuk etti.

Tekirdağ 15.05.2013 20:19:00 0
Hayatı birlikte paylaşalım

 ENGELLİLERİ KONUK ETTİ

Ziyarete; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Emine Güvencin, Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi (TEKOMER) sorumlusu Murat Yıldız, ZİÇEV Tekirdağ Şubesi Başkanı Rukiye Güneş, Tekirdağ Kardelen Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Balcı, Tekirdağ Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Akgül Dönder ile beraberinde gelen engelli çocuklar katıldı.
 

BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Engelliler Haftası’nın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz “Engellilerin hayatımızın içerisinde olmasını istiyoruz. Onlarla birlikte hayatı paylaşmalıyız. Engellilerimizle ilgilenen ailelerimiz, derneklerimiz ve kurumlarımız çok güzel çalışmalar yürütüyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilenen herkesi takdir ediyorum. Göstermiş oldukları özveriden dolayı da teşekkür ediyor ve bu vesile ile tüm engellilerin Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi. Ziyarette Yılmaz engelli çocuklara şapka ve çeşitli hediyeler de verdi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10