Balkan Türkleri yemekte bir araya geldi

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Balkan Türkleri Derneği geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’da yapılan seçim kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı’da kurulan sandıklarda görev alan dernek üyeleri iç

Çerkezköy 15.05.2013 20:20:00 0
Balkan Türkleri yemekte bir araya geldi

 HALK TEVECCÜH GÖSTERİRSE GÖREVİME DEVAM EDECEĞİM

Yemekte konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, düzenlenen organizasyondan dolayı Dernek Başkanı Turgut İleri’ye teşekkür ederek, “2014 Yerel Seçimleri’ne kadar görevimin başındayım. Halk teveccüh göstermesi halinde başkanlık görevine devam edeceğim” dedi.
 

SİYASETİ BIRAKMA LÜKSÜNE SAHİP DEĞİL

Mandalı siyasi hayatı boyunca dört kişiyi kendine örnek aldığını belirterek, bu kişilerin Alparslan Türkeş, Bülent Ecevit, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan olduğunu ifade ederek “Bu dört büyük liderden üçünü siyasetten ölüm ayırdı. Süleyman Demirel ise hala siyasetin içindedir. Çünkü bir insan halka mal olduktan sonra ‘Ben siyaseti bırakıyorum’ deme lüksüne sahip değildir” dedi.
 

BEŞ İLDE BİRİNCİ OLDU

Bulgaristan’daki seçimlerde Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisinin beş ilde birinci olarak parlamentoya girmeye hak kazandığını söyleyen Mandalı “Oy oranında yaklaşık 3 puanlık bir düşüş oldu. Bu parlamentoya girecek milletvekili sayısını olumsuz etkileyecektir. İnşallah bundan sonraki seçimlerde üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu HÖH daha başarılı sonuçlar elde eder ve parlamentoda kardeşlerimizi daha iyi temsil etme imkanına sahip olurlar” ifadesini kullandı.
 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GERİDE BIRAKTIK

Çerkezköy Balkan Türkleri Derneği Başkanı Turgut İleri de bugüne kadar vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı tüm Balkan Türkleri Derneği üyeleri adına Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ederek “Balkan Türkleri, birlik ve beraberlik içinde bir seçimi daha başarılı bir şekilde geride bıraktı. Çerkezköy ve Kapaklı’da ikamet eden Balkan Türkleri her zaman olduğu gibi yine duyarlılığını gösterdi. Gerek oy kullanan gerekse sandıkta görev alan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yemekte, derneğe katkılarından dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya çiçek takdim edildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10