ÇPL Korosu’ndan muhteşem performans

Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden oluşan koro önceki akşam saat 20.30’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda konser verdi.

Kapaklı 17.05.2013 18:19:00 0
ÇPL Korosu’ndan muhteşem performans

 KONSERE ARA VERİLDİ

Şef  Özge Odabaşı’nın yönetiminde sahneye çıkan öğrenciler, ilk olarak “Beyaz Giyme Söz Olur” türküsünü seslendirdi. Türkünün başlamasının hemen ardından elektrikler kesilince, arıza giderilene kadar konsere yaklaşık 20 dakika ara verildi. Arızanın giderilmesinin ardından öğrenciler yeniden sahneye çıktı.  
 

SAZ EKİBİ DE DESTEK VERDİ

Konserde, bağlamada Mustafa Zümbül, Cengiz Aşkın ve Zeynel Gündoğdu, kabak kemanede Namık Aydın, davulda İsmail Erdoğan, klarnet ve ritimde Süleyman Umur’dan oluşan saz ekibi de Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrenci korosuna destek verdi. Öğrencilerden oluşan koronun konserinin ardından Kapaklı Çok Programlı Lisesi Müdürü Süleyman Berk konuşma yaptı. Öğrencileri performanslarından dolayı tebrik eden Berk, ilgilerinden dolayı da konseri izlemeye gelenlere teşekkür etti.
 

TARİH SEÇİMİ YANLIŞ

Önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen konser bazı kesimlerin tepkisini çekti. Konser için belirlenen tarihin, İslam Alemi için en önemli gecelerden biri olan Regaip Kandili gecesine denk gelmesine tepki gösteren bazı vatandaşlar “Konser için seçilen tarih çok yanlış. Daha uygun bir zamanda gerçekleştirilebilirdi” dedi.
 

İLGİYLE İZLENDİ

Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrenci korosu tarafından verilen konsere Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Kapaklı ÇPL Müdürü Süleyman Berk, Yıldızkent Ortaokulu Müdürü Önder Ayaz, Kapaklı Gazi İlkokulu Müdürü Murat Öz, Müjgan-Serkan Karagöz Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Konserin ardından öğrenciler uzun süre alkışlandı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10