Mevlana İlk ve Ortaokulu il birincisi oldu

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aralık 2012 – 31 Mayıs tarihleri arasında yürütülen “Ayın Başarılı Okulu Projesi”nde Mart ayında saha ziyaretine kalan okullardan, İlköÄ

Çerkezköy 17.05.2013 18:19:00 0
Mevlana İlk ve Ortaokulu il birincisi oldu

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aralık 2012 – 31 Mayıs tarihleri arasında yürütülen “Ayın Başarılı Okulu Projesi”nde Mart ayı saha ziyaretine kalan okullardan İlköğretim Kurumları bazında Çerkezköy Mevlana İlk ve Ortaokulu birinciliği kazandı.

 

MART AYI BİRİNCİSİ OLDU

Tekirdağ’da ayın başarılı okulu oldukları için duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Mehmet Elçin “Okulumuz Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ayın başarılı okulu projesinde Mart ayının birincisi oldu. Okulumuz yapılan değerlendirmede ise 547 puan aldı. Merkez Süleymanpaşa İlkokulu 502 puanla ikinci, Merkez Namık Kemal İlokulu 402 puanla üçüncü ve Çerkezköy Sanayiciler İlkokulu ise 344 puanla dördüncü oldu” dedi.
 

PROJENİN AMAÇLARI

Projenin sloganının “El Ele Başarıya” olduğunu ifade eden Elçin “Projenin özeti, ilimiz okullarındaki eğitim öğretimin niteliği ve eğitim ortamlarının, belirlenen kriterler ve eylem planı çerçevesinde yarışma havası içinde değişim ve gelişimini sağlamaya yönelik gerçekleştirilmiştir” diye konuştu. Projenin amacından da bahseden Elçin “ Projede okulların gelişimine, değişimine katkı sağlamak, okulların eğitim öğretim ortamı ile fiziksel ortamını yarışma havası içinde geliştirerek ilimizde eğitim ve öğretimin niteliğinin artırılması hedefleniyor” ifadesini kullandı.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Elçin “Proje ile ilk kez okul olarak Çerkezköy’de böyle bir başarı yakaladık. Emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı ekip çalışması ile gelen başarıdır” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10