Seçim öncesi üyelerle kahvaltıda bir araya geldi

4. Gruptan beyaz liste ile bağımsız meclis üyeliğine aday olan Erol Buz, seçimlere sayılı günler kala önceki gün Kızılpınar’daki Trakyum et Lokantası’nda üyeler için kahvaltı düzenledi.

Çerkezköy 19.05.2013 22:23:00 0
Seçim öncesi üyelerle kahvaltıda bir araya geldi

 HEDEFLERİNİ VE YAPACAKLARINI ANLATTI

Saat 10.00’da düzenlenen kahvaltıya Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, bağımsız meclis üyesi adayı Erol Buz ve beyaz listede yer alan Hanifi Yüzbaşı, Güntay Çakır, Hayrettin Atay, İrfan Bora, Mehmet Aratemur ve Kadri Uçkun ile bazı ÇTSO üyeleri katıldı. Kahvaltının ardından konuşma yapan Erol Buz, adayların tanıtımı ve seçildikleri takdirde hedeflerini ve yapacaklarını paylaşmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.
 

MAKAM, AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR

Meslek gruplarının işlerini kolaylaştırmak, üyelerin karşılaştıkları sorunların çözümü için gereken her bilgiye oda aracılığı ile ulaşabilmelerini sağlamak için aday olduklarını söyleyen Buz, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere Saray bölgelerinin ekonomik gelişmesinden sorumlu olmuştur” dedi. Makamların amaç değil araç olduğunu söyleyen Buz “Kentimize ve yaşadığımız topluma hizmet etmek için aslında sıfatlara ihtiyacımız yoktur. Bu bir sıfat yarışı değil hizmet yarışıdır, öyle olmalıdır” şeklinde konuştu.
 

ÇTSO BÖLGEYİ YÜCELTEN BİR KURUM

Bu kurumun bölgeyi yücelten bir kurum olduğunu ifade eden Erol Buz “Ülke ihracatı ve istihdamında öncü rol üstlenen sanayi kuruluşları ile her geçen gün sağlam adımlarla büyüyen ticaret erbabını temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, maalesef son dönemlerde kısır çekişmelerin odağında, üyelerin menfaatini savunmakta uzak bir görüntü çizmektedir” dedi.
 

YENİ BİR HEYECAN KATMAK İSTİYORUZ

Son dönemde görev yapanların bir sefer sanayici ve esnafı ile bir araya toplayıp ‘bir derdiniz, bir öneriniz var mı’ diye sormadığını söyleyen Buz “Her geçen gün prestij kaybeden, kavgaların odağından kurtulamayan ÇTSO’ya yeni bir soluk ve yeni bir heyecan katmak istiyoruz” dedi.
 

POLEMİKLERİN ODAĞINDA YER ALIYOR

Hedefledikleri çözüm yöntemlerinin şahısların değil bölgenin kalkınmasına yönelik projelerden oluştuğunu söyleyen Erol Buz, kişilerin değil bölgenin menfaatini ön planda tutmak için aday olduklarını söyledi. ÇTSO’nun polemiklerin odağında yer almayan, sadece hizmeti ilke edinen, tüm üyelerin ekonomik durumunu düşünen ve bu duruşu ile gündemde olan bir oda olması gerektiğini söyleyen ÇTSO 4 Grup Bağımsız Adayı Erol Buz “Bizler arkadaşlarımızla birlikte ÇTSO’ya bilgi ve birikimimizle katkı sağlayacağımıza inandığımız için buradayız” dedi.
 

ZOR VE MEŞAKKALTLİ BİR GÖREVE TALİP OLDUK

Zor ve meşakkatli bir göreve talip olduklarını söyleyen Buz “Kendi içimizde sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğin odamıza çok şeyler kazandıracağının farkındayız” dedi.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10