Minik öğrenciler hünerlerini sergilediler

Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu tarafından düzenlenen “Her şey Çocuklar için” etkinliğinde anaokulu öğrencileri yılsonu gösterisi gerçekleştirdi.

Çerkezköy 19.05.2013 22:23:00 0
Minik öğrenciler hünerlerini sergilediler

 TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu menekşe, manolya, orkide ve papatya sınıflarının hazırladığı yılsonu gösterisi veliler tarafından büyük ilgi gördü. Halk Eğitimi Merkezinde önceki gün saat 14.00’da gerçekleştirilen programda konuşan Okul Müdür Yardımcısı Alper Fidan “2012-2013 öğretim yılını başarı ile tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. Çocuğunuzun okula başladığı gün minik yüreklerinde sevinç ve heyecan vardı. Tam 9 ay boyunca bıkmadan, usanmadan ve her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular.” dedi. 9 ay önce aldıkları öğrencileri donanımlı bir şekilde velilere geri verdiklerini belirten Fidan sözlerini şu şekilde sonlandırdı, ‘’Eğitim yılı içerisinde öğrencilerin her türlü bilgiyi almaları için çalışan öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen tüm velilere teşekkür ederim” dedi.
 

İZLEYENLERİ BÜYELEDİLER

Anaokulu öğretmenleri Şirin Ganaz, Özge Çiğdem, Nejla Kandırmaz ve Aynur Tuztaş tarafından hazırlanan minik öğrenciler anne ve babalarına unutulmayacak bir gün yaşattılar.
Müzik eşliğinde çeşitli halk oyunları ve dans gösterilerinde minik öğrencilerin giydikleri giysiler izleyenleri büyüledi. Sahnede gösteri yapan bazı minik öğrencilerin velileri ise anı ölümsüzleştirerek bol bol fotoğraf çektirdi. Gösteriler sonunda salonu dolduran veliler çocuklarını ayakta alkışladılar.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10