Engelliler korosundan müthiş performans

Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korosu, önceki akşam Çerkezköylü müzikseverlerin karşısına çıktı. Şef F.Fahrihan Ünsal tarafından yönetilen konser, beğeniyle izlendi.

Çerkezköy 19.05.2013 22:24:00 0
Engelliler korosundan müthiş performans

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korosu, aylar öncesinden çalışmalarına başladığı konseriyle müzikseverlerin karşısına çıktı.

 

18 PARÇA SESLENDİRDİLER

Çerkezköy Belediyesi Engelliler Korosu, Engelliler Haftası dolayısıyla bir konser verdi. Konserde seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla konseri izlemeye gelenlerin hoşça vakit geçirmesini sağlayan engelliler, 18 parça seslendirdi.  Engellilerin çalışmalarına aylar öncesinden başladıkları konser, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde verildi.
 

SALDIRIYI KINADI

Konser öncesinde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Reyhanlı’da gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınadı. Ali Ertem “Bu saldırı neticesinde birçok insanımızı kaybetmenin derin acısını içerimizde yaşıyoruz. Türk Milletinin başı sağ olsun. Türkiye’de birçok konser iptal edildi. Engelli vatandaşlarımızın sunduğu bu konseri de bu vesile ile icra etmemeyi düşünmüştük.  Ne var ki bu kardeşlerimizin aylar öncesinden başladıkları çalışmalarına da kıyamadık. Fahrihan Ünsal’ı da özverili çalışmaları nedeniyle kutluyor ve kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

TÜRKİYE’DE İLK

Engelli vatandaşların bütün ihtiyaçlarını karşılamak adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “İmkânlarımız dahilinde maddi ve manevi desteklerimizi siz değerli engelli kardeşlerimiz için seferber ettik. Yine de etmeye devam edeceğiz. İnşa ettiğimiz engelliler dernek binamızı ülkemizde ilk denecek özelliklerle inşa ettik” dedi.
 

HER ETKİNLİKTE OLAMAYABİLİYORUZ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin kortejine katılmaması nedeni ile Dernek yönetiminin kendisini eleştirmesini haksızlık olarak değerlendiren Ertem “Ben ya da Kaymakam Bey her zaman her programda olma imkânına sahip olamıyoruz.  Belki Dernek üyeleri bizi aralarında göremediği için doğal olarak sitem etmiş olabilirler. Ne var ki bizler de işlerimiz nedeniyle aynı zamanda iki etkinlikte bulunamayabiliyoruz” şeklinde konuştu.
 

KATILIM YOĞUN OLDU

Ali Ertem’in konuşmalarından sonra, koro ve solo şeklinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri tarafından verilen konseri,  Şef  F. Fahrihan Ünsal yönetti. Uzun çalışmalar sonucunda halkla buluşturulan konseri Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kayaoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aynur Düzgünel, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Halk Eğitim Müdür Vekili Yalçın Memiş, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Çerkezköy MHP Kadın Kolları Başkanı Selda Duran, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Sakatlar Derneği Üyeleri ve vatandaşlar izledi.
 

18 PARÇA SESLENDİRDİLER

Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korosu “Sen Nazla Gezerken-Ayşe Dabanlı, Eski Dostlar-Reyhan İşın ve Ali Tansu, Ben Yaralı Ceylanım-Ayten Arslan, Karagözlüm Efkârlanma-Meral Dağaşan, Geçsin Günler Haftalar-Hülya Metin ve Oğuz Gökdemir, Neden Kaçtın Uzaklara-Hülya Güven ve Ferhat Arslan, Şarkımı Senin İçin- Oğuz Gökdemir, Ben Gamlı Hazan-İlkay Erden, Fincanı Taştan Oyarlar-Hülya Metin ve Metin Uygun, Adalardan Bir Yar Gelir-Hülya Güven, Nasıl Geçti habersiz-Şengül Civan ve Oğuz Gökdemir, Benim Yârim-Yunus Gökdemir, Erkilet Güzeli Şengül Civan, Pencerenin Perdesini-Nihat Ersoy ve Yar Saçları Lüle Lüle-Mustafa Akgün” parçalarını seslendirdi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10