“Elimizden geleni yapacağız”

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi No: 43’teki binada 7 yıldır elektriksiz yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Çerkezköy 20.05.2013 19:53:00 0
“Elimizden geleni yapacağız”

 Çerkezköy Haber - Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosovalı Sokak NO: 43’teki apartmanda oturan bina sakinleri, 7 yıldır elektriksiz yaşadıklarını belirterek sorunun çözümü için Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya seslenmişti.

 

EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Bina sakinlerinin durumunu öğrenen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, önceki akşam bina sakinlerini evlerinde ziyaret etti. Bina sakinlerinden Murat Karakoç, “7 yıldır elektriksiz yaşamaya çalışıyoruz. Elektrik olmadığı için komşularımızdan elektrik almak zorunda kalıyoruz. Elektriği kesmesinler diye her ay onların da elektrik faturasını ödüyoruz. Her ay 300-400 TL elektrik faturası ödüyoruz. Komşu elektriği kestiğinde yine elektriksiz kalıyoruz” dedi. Murat Karakoç “Bu ülkenin vatandaşı olarak her türlü vergimizi ödememize rağmen binamıza yedi yıldır elektrik alamıyoruz. Binamızda üstelik sekiz engelli insan yaşamaktadır. Bir evde elektrik olmaması durumunu  anlatmaya gerek dahi duymuyorum. Bu adeta bize verilen bir cezadır.” dedi.
 

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Yedi yıldır elektriksiz yaşayan bina sakinlerini dinleyen Yüceer, “Yaşadığınız sorunla yakından ilgileneceğim, sorununuzun çözümü için ne gerekirse onu yapacağız” dedi. Sorunu tespit etmek ve yerinde görmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Yüceer “Bugüne kadar yapılan girişimleri araştıracağız. Bu sorunun çözümü için neler yapabileceğimize bakacağız. Bunun bir sorumlusu var ama cezasını vatandaşlar çekiyor. Bunun sorumlusunun kim olduğunu araştıracağız. Biz konuyu takip edip elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Elbette ki insanımızın karanlıkta yaşamasını istemeyiz. Sizin sorununuzu kendi sorunumuz kabul ediyoruz. Bu konuda yapılabilecek ne varsa onu yapacağız ” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10