Belediye engellileri Safranbolu’ya gönderdi

Bir süre önce beldede yaşayan gazileri ve eşlerini Çanakkale’ye gönderen Karaağaç Belediyesi, bu kez de beldede yaşayan 45 engelli vatandaş için ''Safranbolu, Karabük, Amasra'' gezisi düzenledi.

Kapaklı 20.05.2013 19:53:00 0
Belediye engellileri Safranbolu’ya gönderdi

 HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, beldedeki engelli vatandaşlara her konuda destek olduklarını ifade etti. Her insanın bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Yücel “Bu nedenle Karaağaç Belediyesi olarak biz, engelli vatandaşlarımızın hayatını bir nebze dahi kolaylaştırmak, onları sosyal yaşama dahil etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

GECE YOLA ÇIKTILAR

Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel ve Kapaklı Engelliler Derneği tarafından düzenlenen ''Safranbolu, Karabük, Amasra'' gezisine katılanlar önceki akşam aat 23:30'da Belediye Başkanı Yücel tarafından yolcu edildiler. Dr.Özkan Yücel, geziye katılanlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar ve güzel bir gezi dileklerini iletti.
 

SAFRANBOLU’DAN AMASRA’YA GEÇTİLER

Sabah saatlerinde Safranbolu'da olan vatandaşlar burada tarihi ve turistik yerleri gezdi. Gece de Safranbolu'da konaklayan ekip, sabah Amasra ve Karabük'te önemli yerleri gezdi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10