MYSO öğrencilerinden büyük başarı

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Dünya Süt Günü etkinlikleri kapsamında Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO tarafından “Sütün İyiliği”

Malkara 21.05.2013 19:31:00 0
MYSO öğrencilerinden büyük başarı

 TRAKYA PEYNİR HELVASI VE TARİHÇESİ

Kongre Bilim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde öğrenciler Murat Aşar, Emre Alçi, Emirhan Oktar, Serhat Kızgın, Cengiz Sili tarafından hazırlanan “Trakya Peynir Helvası ve Tarihçesi” başlıklı poster bildiri ile ikincilik ödülü aldılar. Malkara Meslek Yüksekokulu’ndan Malkara Belediyesi’nin destekleriyle kongreye Öğr. Gör. Kayhan Yılmaz, Öğr.Gör. Rahmiye Sezer, Öğr. Gör. Duygu Korucu ve 15 kişilik Gıda Teknolojisi Öğrenci grubu katıldı.
 

BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Murat Taşar Malkara ve Malkara Meslek Yüksekokulu’nu bilimsel bir ortamda ve kuruluşunun 20.yılında başarıyla temsil eden öğrencileri tebrik etti. Taşar, öğrencilerin çalışmalarına yardımcı olan ve teşvik eden ilgili Öğretim Görevlilerine de teşekkür etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10