Kozuva’ya Kızılpınar’da görkemli karşılama

Sarı liste ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olan Süleyman Kozuva, dün saat 19.00’da ekibi ile birlikte Kızılpınar’daki seçmenlerle bir araya geldi.

Çerkezköy 23.05.2013 00:33:00 0
Kozuva’ya Kızılpınar’da görkemli karşılama

 OYLARINIZA TALİBİZ

Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Süleyman Kozuva, üyelere kendisini tanıttı. Kozuva, ÇTSO ‘da göreve gelmek için üyelerin oyuna talip oldu. Süleyman Kozuva’nın ekibinde yer alan ÇTSO Meclis Eski Başkanı İsmail Akın da seçim günü nelerin yapılacağı ve nasıl oy kullanılacağı konusunda bilgiler verdi. 10 grupta seçime gidileceğini anımsatan Akın “Gerçek ve tüzel kişiler oy kullanacak. Şirket sahibi olanların yetki belgelerini tamamlamaları gerekiyor. Oy kullanmak için de yetki belgeleri ve TC kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaportlarını yanında bulundurmaları gerekiyor. Şahıslarda ise şahsın firma yetkilisi olması ve seçim günü TC numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaportunu yanında bulundurması gerekiyor” dedi. ÇTSO’nun sorunlarını bildiklerini ve çözüm için altyapılarının olduğunu söyleyen Akın “Süleyman Kozuva ve ekibi olarak oylarınıza talibiz” dedi.
 

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Akın’ın bilgilendirmesinin ardından katılımcılar tek tek kendilerini tanıttılar. Tanıtımın ardından konuşan ÇTSO Başkan Adayı Süleyman Kozuva, kendisini artık başkan olarak gördüğünü ifade ederek “Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda güzel bir çalışma yapmayı düşünüyoruz” dedi. ÇTSO’da oy kullanacak 2 bin 370 üyenin olduğunu söyleyen Kozuva, bunların büyük çoğunluğuna mesaj ile ulaşılamadığını ifade ederek, üyelerin, odadaki iletişim bilgilerini güncellemelerini istedi.
 

BANKO SİSTEMİ KALDIRILACAK

Halkla iç içe olduklarını ifade eden Süleyman Kozuva, ÇTSO’da son dönemde meslek gruplarının çalışmadığını ifade ederek “Göreve geldiğimizde meslek gruplarının aktif olmasını sağlayacağız ve belli aralıklarla meslek grupları ile bir araya geleceğiz” dedi. ÇTSO’da bankalarda olduğu gibi banko sisteminin olduğunu ifade eden Kozuva “Bizler esnafın ve sanayicinin zamanının çok değerli olduğunu biliyoruz. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak bu banko sistemini kaldıracağız ve masaların önüne sandalyeler koyarak üyelerimizi orada ağırlayacağız. Üyelerimiz çaylarını içene kadar işlemleri tamamlanacak” diye konuştu.
 

4 YILDA 23 PERSONEL DEĞİŞTİ

13 personelin görev yaptığı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda son 4 yılda 23 personelin işten ayrıldığını söyleyen Kozuva “Bu kadar çok çalışanın değişmesinden dolayı da bazı sıkıntılar oluştu. Bizler göreve geldiğimizde kimseyi işten çıkarmayacağız. Gerekirse üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına personel alımı da yapılabilir. Ama personeller orada görev yaparken, üyeler için görev yaptıklarının bilincinde olmalılar. O arkadaşların sizin personeliniz olduğunu anlamaları lazım” dedi. 3 ayda bir defa grup toplantıları yapacaklarını ifade eden Kozuva “Herkes lütfen ticaret odasındaki iletişim bilgilerini güncellerse her etkinlikle ilgili üyelere bilgilendirici mail ya da mesaj gelecektir. 2 bin 370 oy kullanacak üye var. 1500 kişiye sadece mesaj yollayabiliyoruz. Diğerlerinin mail adresi ya da cep telefonu yok. Bizim ulaşamadıklarımız olursa adres ve maillerinizi yazdırırsanız size ulaşmamız daha kolay olur” diye konuştu. Kozuva, üyelerin önerilerini kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Uz, Meclis Üyeleri Aktaş Güler, İsmail Tezcan, Rahmi Yılmaz, meclis eski başkanı İsmail Akın, meclis eski üyesi Mesut Görgün ve Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Nevzat Teker katıldı. 
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10