Kozuva liste polemiğine noktayı koydu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Ali Tever, dün saat 15. 00’da yaptığı basın açıklaması ile Başkan adayı olan Süleyman Kozuva’nın halen listesini açıklamadığını

Çerkezköy 24.05.2013 00:48:00 0
Kozuva liste polemiğine noktayı koydu

 2,9 VE 10. GRUPTAN 2'ŞER MECLİS ÜYESİ ÇIKACAK

Sarı listede birinci listede ilk sırada İdeal Marketleri LTD. ŞTİ’den Dilaver Buyruk yer alırken, ikinci grupta ilk sırada Buyruk Tekstil LTD. ŞTİ’den Saim Buyruk, üçüncü grupta ilk sırada Ercanlar Mühendislik LTD ŞTİ’den İsmail Akın, dördüncü grupta ilk sırada Kardeşler Yapı Sanayi ve TİC LTD ŞTİ’den Süleyman Kozuva, beşinci grupta ilk sırada Sivrioğlu Akaryakıt LTD ŞTİ’den Talip Sivri, altıncı grupta ilk sırada Artista Cafe Restaurant’tan İsmail Tezcan, yedinci meslek grubunda ilk sırada Arçelik Anonim Şirketi’nden Mehmet Savaş, sekizinci meslek grubunda ilk sırada ilk sırada Schnee Metal Plastik SAN ve TİC LTD ŞTİ’den Taha Ülker, dokuzuncu meslek grubunda ilk sırada Aktaş Elektrik-İnşaat Taahhüt’ten Aktaş Güler, onuncu grupta ilk sırada Rahmi Yılmaz İnşaat Madencilik’ten Rahmi Yılmaz yer alıyor.  2, 9 ve 10. Gruptan 2’şer, diğer gruplardan 3’er meclis üyesi çıkacak. 2. Grup’ta mavi ve sarı listenin ortak listesi ile seçimlere girilecek.

LİSTEMİZİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLER DOĞRULTUSUNDA HAZIRLADIK
26 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ÇTSO seçimlerinin ilçeye ve bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Süleyman Kozuva “Seçime girecek olduğumuz sarı liste ekibi olarak başarılı bir seçim kampanyası yürüttük. Odamızın gerçek sahibi olan üyelerimizin, büyük bir çoğunluğuna birebir ulaşıp, yüz yüze görüşme imkanı bulduk” dedi. Üyelerin sorunlarını ve odadan beklentilerini dinleyerek göreve geldiklerinde yapacakları hizmetleri kendilerine anlattıklarını söyleyen Kozuva “Kampanyamız süresince resmi kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık, onların istekleri doğrultusunda aday listemizi hazırladık” dedi.

1. VE 2. MESLEK GRUBU
Sarı Liste’nin 1. Meslek Grubu’nda ise İdeal Marketleri Ltd. Şti. – Dilaver Burak, Kızılpınar Odun Ekmek Fırını Ltd. Şti. – Mehmet Sait Erdem, Gürcan Ticaret Ltd. Şti. – Gürhan Ergen, Bilecen Pazarlama Ltd. Şti. – Bülent Bilecen, Adalı Kardeşler Gıda Ltd. Şti. – Bülent Eres, Bizim Trabzon Vakfıkebir Ekmek ve Unlu Mamulleri – Aydın Uslu ve Özeflani Unlu Mamuller Ltd. Şti. – Mehmet Yavuz yer alıyor. Süleyman Kozuva’nın Sarı Listesi 2. Meslek Grubu’nda ise Buyruk Tekstil Ltd. Şti. – Saim Buyruk, Bross Tekstil A.Ş. – Asım Yavuzarslan, Emre Tekstil Ltd. Şti. – M. Gürdal Adal, Yako Tekstil A.Ş. – Necip Melikoğlu ve Nida Halı Tekstil Ltd. Şti. – Önder Ayaksız isimleri ile yarışacak.

3, VE 4, MESLEK GRUBU
3. Meslek Grubu’nda Ercanlar Mühendislik Ltd. Şti. – İsmail Akın, Anadolu İplik Fabrikası A.Ş. - Hacı Mehmet Erdoğan, Oscar Bilgisayar – Murat Seymen, Saray Bilgisayar İletişim – Ümit Süthan, Aras İletişim – Ahmet Aras, İlke İlaç Medikal Ltd. Şti. – Erinç Şener ve Onur Teknik ve İnşaat – Erhan Deniz ile seçimlere gidecek olan Sarı Liste, 4. Meslek Grubu’nda ise Kardeşler Yapı Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. – Süleyman Kozuva, Tekpaş İnşaat Ltd. Şti. – Mehmet Danyeli, Taşdelen İnşaat Ltd. Şti. – Metin Taşdelen, Sarıbaşlar Seramik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. – Mehmet Sarıbaş, Belek İnşaat Ltd. Şti. – Seyfettin Belek, Saygın İnşaat Ltd. Şti. – Birol Saygın ve ZFR1071 İnşaat Ltd. Şti. – Kenan Özer ile yarışacak.  

5. VE 6. MESLEK GRUBU
Süleyman Kozuva’nın Sarı Listesi 5. Meslek Grubu’nda ise şu isimlerle seçime gidecek: “Sivrioğlu Akaryakıt Ltd. Şti. – Talip Sivri, Bozdağ Gıda  Ltd. Şti. – Göksel Bozdağ, Kesimler Petrol Ltd. Şti. – Gürkan Kesim, Saraytaş Nakliyat A.Ş. – Dengiz Serin, Başaran Nakliyat – Selami Başaran, Yalız Sınai Gaz Ltd. Şti. – Bilal Yalız ve Cantur Otomotiv Ltd. Şti. – Evren Kahraman.” Sarı Liste 6. Meslek Grubu’nda ise şu isimlerle yarışacak: “Artista Cafe Restaurant – İsmail Tezcan, Uzlar A.Ş. – Kadir Uz, Aksoy Mimarlık Ltd. Şti. – Mehmet Aksoy, Ünlü Emlak – Reşat Ünlü, Işın Mühendislik – Ayla Nalcı, Yalı Restaurant Ltd. Şti. – Rasim Bilgen ve Okutan Emlak Yatırım Danışmanlığı – Deniz Okutan.”

7. VE 8. MESLEK GRUBU
7. Meslek Grubu’nda Arçelik A.Ş. – Mehmet Savaş, BSH Ev Aletleri Sanayi ve A.Ş. – Muharrem Yama.- Mesutpen Alüminyum Ltd. Şti. – Mesut Görgün, Atılım Beton A.Ş. – Ersin Danış, Derby V Kayışı Lastik Sanayi Ltd. Şti. – Nuran Kaya, Memişoğlu Beton Boru Ltd. Şti. – Ali Memiş ve Yahşi İnşaat – İlyas Yahşi ile yarışacak olan Sarı Liste, 8. Meslek Grubu’nda ise Schnee Metal Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. – Taha Ülker, Çetin Group – Gürel Kızılto, Eğilmez Alüminyum Ltd. Şti. – Sinan Sifil, Özen Alüminyum A.Ş. – Sebahattin Ünal, Metro Ajans Ltd. Şti. –  Aynur Işık, Çevre Ambalaj Geri Dönüşüm Ltd. Şti. –  Ayhan Atasoy ve Açılım Ticaret Metal – Murat Bakıral ile yarışacak. 

9. VE 10. MESLEK GRUBU
Süleyman Kozuva 9. Meslek Grubu seçimlerinde Aktaş Elektrik İnş. Taah. – Aktaş Güler, Dursun Yapı Malz. – Hasan Dursun, Çetinler Mühendislik Ltd. Şti. – Mehmet Çetin, Kimlik Endüstri Ltd. Şti. - Yüksel Aydın ve Aktif Yapı Mühendislik – Zafer Okan Özkan ile yarışacak. Kozuva, 10. ve son meslek grubunda ise Rahmi Yılmaz İnşaat Madencilik – Rahmi Yılmaz, Seçkin Kuyumculuk Ltd. Şti. – Mustafa Seçkin, HDI Sigorta Aracılık Hizmetleri – Mustafa Üstün, ARU Sigorta Aracılık Hizmetleri – Şener Aru ve Tuğrul Ata Sigorta Ltd. Şti. –  Ayben Erdoğan ile seçimi kazanmaya çalışacak.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10