Başkan Ertem sitem etti

Atatürk Caddesi kaldırımları için döşenmekte olan kaldırım taşlarındanbir tanesinin çatlamış olarak döşenmesi nedeni ile bazı basın organlarında yer alan haberlere tepki gösteren Çerkezköy

Çerkezköy 25.05.2013 01:07:00 0
Başkan Ertem sitem etti

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün makamında yaptığı basın açıklamasında kırık kaldırım taşı ile ilgili bazı yayın organlarında çıkan haberlere tepki gösterdi.

 

İYİ NİYETLE YAPILDIĞINI KİMSE İDDİA EDEMEZ

Yaklaşık iki hafta önce başlayan Atatürk Caddesi kaldırım çalışmaları devam ediyor. Sürdürülen çalışmaların bitirilmesi sonrasında yeni bir çehreye kavuşması beklenen Atatürk Caddesi kaldırımlarına döşenen taşlardan birinin çatlak olarak döşenmesi nedeni ile yapılmış olan bir haberi eleştiren Ali Ertem, haber konusu olamayacak bu tür davranışların art niyetten kaynaklandığını ileri sürdü. Ertem, “Binlerce kaplama taşının içinden küçük bir kırığı olan taşın haber olarak değerlendirilmesi hakikaten abesle iştigaldir. Bunun iyi niyetle yapıldığını hiç kimse iddia edemez. 
 

ART NİYETLE YAPILMIŞ

Bu çalışmaları yapmakta olanların bu gibi haberlerle şevkinin kırıldığını ifade eden Ertem, “Bir küçücük kırığı haber edenler, binlerce taşın nasıl bir özveriyle döşendiğine, kaldırım betonlarının nasıl döküldüğüne, alt yapının ne zorluklarla yapıldığını da haber etmeleri gerekmez mi? Yapılan hizmetleri görmeyip, küçücük bir çatlakla gündem oluşturmaya çalışmak asparagas habercilikle yorumlanabilir. Bu adeta bir çuval pirinç içinden bir kırık tane çıktı demeye benzemektedir” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10