Çiçek ekimleri devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce ilçe genelinde yeni yaz çiçeklerinin ekimi çalışmaları başlatıldı.

Çerkezköy 25.05.2013 01:07:00 0
Çiçek ekimleri devam ediyor

 ''EKİMLER DEVAM EDİYOR''

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Uysal ile Park  mevsim özelliklerine göre çiçek ekimi yapıldığını ifade ederek “Havaların daha da ısınmasıyla birlikte, geçtiğimiz günlerde yaz çiçeklerinin ekimine başlandı. Bu kapsamda ilçenin çeşitli noktalarında da çiçek ekimleri tamamlandı” dedi.
 

PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILDI

Uysal çalışmaların akabinde her gün binlerce insanın hizmet almak için geldiği belediye girişine mevsim çiçekleri, sardunya ve cam güzeli ekildiğini belirterek “Belediye meydanında çeşitli mevsim çiçeklerinin ekiminin yanı sıra özel peyzaj kiremitleri ile de çeşitli düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda kullandığımız peyzaj görsellerinin ekimi yapılan mevsim çiçekleri ile aynı renkte olmasına özen gösterilerek bir estetik bütünlük yakalandı” diye konuştu.
 

AMACIMIZ ESTETİK GÖRÜNTÜ OLUŞTURMAK

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak amaçlarının ilçeye yakışır bir çiçek güzelliği oluşturmak olduğunu ifade eden Nazan Uysal, 'Belediye Başkanı  Ali Ertem'in talimatı ile bu konuda gerçekleştirdikleri çalışmalara büyük özen gösterdiklerini ve yazın güzelliğine yakışır bir estetik görüntü oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10