Kozuva, STK’ları ziyaret etti

Sarı liste ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olan Süleyman Kozuva, ekibi ile birlikte seçime saatler kala, seçim çalışmalarını sürdürdü. Kozuva, dün akşam ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 25.05.2013 01:07:00 0
Kozuva, STK’ları ziyaret etti

 DESTEK İSTEDİ

Ekibi ile birlikte ilk olarak Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden Kozuva, ekibini tanıtarak Gümüşhanelilerden destek istedi. Kozuva seçimleri kazanmaları halinde yapacağı çalışmalar hakkında Gümüşhanelilere bilgiler verdi. 
 

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Daha sonra Çerkezköy Ordulular Derneği ve Çerkezköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Kozuva, Ordulular ve Erzurumlulardan da destek istedi. Göreve gelmeleri durumunda önceki yönetime kıyasla daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye burs vereceklerini söyleyen Kozuva “ÇTSO’ya hele bir girelim, o zaman birçok konuda hızlı adımlar atacağız. Oda olarak yapacağımız çalışmalara gücümüz yetmezse, arkadaşlarımla birlikte bu çalışmaları kendi cebimizden yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz verdiğimiz her sözün arkasındayız” diye konuştu.   
 

TEK TEMENNİM KUCAKLAŞMIŞ BİR MECLİS OLUŞMASIDIR

Kozuva’nın ekibinde yer alan eski meclis üyesi Taha Ülker de ziyarette yaptığı konuşmada , “Geçen mecliste bulunmuş biri olarak tek arzum elit bir ÇTSO yönetimi ve meclisi oluşmasıdır. Bunun da ancak Süleyman Kozuva liderliğinde olacağına inandığım için onun ekibinde yer aldım” dedi. Ülker, tek temennisinin seçimi kim kazanırsa kazansın, birbiriyle kucaklaşmış bir meclis oluşması olduğunu söyledi.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10