Tek çare “Üç Hilal”dir

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Koray Önsel düzenlediği basın açıklamasında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretlerini değerlendirdi.

Çerkezköy 26.05.2013 22:46:00 0
Tek çare “Üç Hilal”dir

 ANKARA GEZİSİNİ DEĞERLENDİRDİ

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Binası’nda geçtiğimiz gün saat 18.00’da düzenlenen basın toplantısında 20 Mayıs tarihinde ilçe yönetimi ile birlikte Ankara’da ziyaretlerde bulunduklarını anımsatan İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile yapılan görüşmede yaklaşan yerel seçim sürecinde Çerkezköy’ün yapması gerekenleri konuştuklarını belirtti. Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesindeki yerel seçimlerin önemine vurgu yaptığını ifade eden Önsel, “Genel Başkanımız, Çerkezköy’ü yakından takip ettiklerini ve Trakya Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın aslında Milliyetçi Hareket Partisi’ne çok yakın olduklarını söyledi. Çerkezköy’de bizlerin başlatacağı kıvılcımın bütün Trakya’ya yayılacağının altını çizdi. Memleketin her köşesinden bölgemize göç etmiş vatandaşlarımızın bu hassas süreçte sığınacakları tek yerin MHP olduğunu ve hiçbir engellemeye aldırmadan sabah akşam çalışmamız gerektiğinin altını çizdi” dedi.
 
ÇALIŞMALARIMIZ TAKDİR GÖRÜYOR
Genel Başkan yardımcıları Şefkat Çetin ve Atilla Kaya ile yaptıkları görüşmelerde yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğunu ve AK Parti zulmünden usanmış vatandaşlara kendilerinin çare olacağının konuşulduğunu ifade eden Önsel “Ertesi gün partimizin grup toplantısına katıldık. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabiri ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ettik. Milletvekillerimizle ve diğer il ve ilçe başkanlarımızla görüşmelerde bulunduk” dedi. Yapılan görüşmelerin oldukça faydalı ve olumlu geçtiğini kaydeden Önsel, “Çerkezköy’de şu ana kadar gösterdiğimiz duruş ve yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı takdir gördük. Genel Merkezimiz, Trakya’ya ve özellikle Çerkezköy’e büyük önem veriyor. Biz de bu ilgi ve alakalarına layık olmaya çalışıyoruz. Yerel seçimlerde alacağımız başarılı sonucun, bunun ispatı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

MİLLET GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADI
MHP olarak doğruya doğru yanlışa yanlış dediklerini sözlerine ekleyen Koray Önsel, “Muhalefet yapmak için muhalefet yapmadık. Halkın faydasına olacak konuların arkasında olduk. İktidar partisinin yaptığı icraatlara da aynı mesafede olduk. Başörtüsü meselesinde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve son yaşanan alkol yasasında bunları gördük. Söylemlerinde arkalarında olduk. Teröristle görüşenler hakkında şerefsiz namert dediler. Evet biz de parti olarak görüşenler hakkında aynı düşünceleri taşıyoruz dedik. Ancak son yaşanan açılım saçmalığından sonra AKP’ye oy veren vatandaşlarımızın da artık gerçekleri görmeye başladığını düşünüyoruz” dedi.

MHP MEYDANLARDADIR
Milletin verdiği yetkiyi kendi çıkarları için kullananların, yerel seçimlerde yaşayacağı hüsrana herkesin şahit olacağını kaydeden Önsel, “Son zamanlarda AKP’nin sürekli Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden siyaset yapmasının, yapılan anketlerin neticesinden kaynaklandığından kimsenin şüphesi olmasın. Suni gündem oluşturarak vatandaşlarımızı oyaladığını zanneden AKP unutmamalıdır ki Milliyetçi Hareket Partisi meydanlardadır ve vatandaşlarıyla birliktedir” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANININ HADDİ DEĞİLDİR
“Kuvvetli bir şekilde esen MHP rüzgârı Çerkezköy’de de aynı şiddette esmekte ve Çerkezköy Belediye Başkanı’nın son günlerde yaptıkları da bu rüzgardan kendisinin de etkilendiğini göstermektedir” diyen Koray Önsel, 19 Mayıs gibi önemli bir günde Samsun’u bırakarak Çerkezköy’e gelen Samsun milletvekili Cemalettin Şimşek’in, Çerkezköy’de yaşayan Samsunluların memnuniyetini kazandığını ifade etti. MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek’in, Çerkezköy Samsunlular Derneği açılışındaki konuşmasında herhangi bir siyasi parti ismi belirtmemesine rağmen, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in eleştirileri üstüne alındığını söyleyen Önsel, “Başkan Ali Ertem, kendilerine yakışır bir şekilde konuşma yaparak rüzgardan korunmaya çalışmıştır. Kendisi de çok iyi bilmelidir ki protokol kurallarına göre milletvekilinden sonra konuşma yapmak kendilerine düşmemektedir. Ancak AKP’nin her yerde yaptığı gibi kuralları kendilerinin belirleyeceğini düşünen iktidar partisi Belediye Başkanı bunu kendine hak görmüş ve Samsunlu hemşerilerimizi de buna alet etmek istemiştir. Neyin nerde yapılacağını Türkiye Cumhuriyeti milletvekillerine izah etmek belediye başkanının haddi değildir” dedi.

BU KİŞİLERİ KINIYORUZ
“Herhalde Genel Başkanlarından özenmiş olacaklar ki bu gün dedikleri yarın yaptıklarıyla eşleşmemektedir” diyerek konuşmasına devam eden Koray Önsel, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i üzerine vazife olmadığı halde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde taraf olmakla eleştirdi. Koray Önsel, “Belediye Başkanı Ali Ertem, destek isterken makamının gücünü kullanarak tehditlerde ve uyarılarda bulunuyor. Aba altından sopa gösteriyor. Genel merkezin bu yönde kararı olduğunu belirtiyor ve diğer gruplarda da kendi parti yönetiminden isimler olmasına karşın kendi istediği tarafa oy istiyor. Çerkezköy Belediye Başkanlığını temsil ederken şahsi menfaatleri doğrultusunda insanları etkisi altına almaya çalışmasını kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

KİMSEDEN KORKUMUZ YOK
Kimsenin makamının gücünü farklı amaçlar için kullanmaması gerektiğini kaydeden Koray Önsel, “İnsanları tehdit ederek sindirmeye çalışan bu zihniyet, meydanı boş sanmasın. Çerkezköylü hemşerilerimiz de merak etmesin. Eş dost kayırmayan, adaletin gerçekten temsil edileceği, vatandaşın menfaatlerinin kendi menfaatlerinin önünde olacağı tertemiz bir Çerkezköy için gümbür gümbür geliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman ve her yerde doğrunun ve haklının yanındadır ve bundan sonra da öyle olacaktır. Kimseden korkumuz yoktur. Başımız dik ve alnımız aktır. Milletin umudu Milliyetçi Hareket Partisi’dir ve tek çare üç hilaldir” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10