Son anda kurtuldular

Hayri Batur Caddesi’nde dün öğlen saatlerinde meydana gelen feci kazada iki kişi ağır yaralandı. Kazada traktörün çaptığı motordan düşen Sinan ve Ruhi Yılmaz yaptıkları manevra sonucunda traktör

Çerkezköy 27.05.2013 21:10:00 0
Son anda kurtuldular

 Çerkezköy Haber - Hayri Batur Caddesi Küçük Sanayi Sitesi önünde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

 

İKİ KİŞİ YARALANDI

Dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Hayri Batur Caddesi’nden BSH yoluna seyir halinde ilerleyen Ruhi Yılmaz idaresindeki motosiklet Küçük Sanayi Sitesi’nden Fevzipaşa Mahallesi Pekcan Sokak’a seyir halinde ilerleyen Cem Tarak’ın kullandığı traktör ile çarpıştı. Traktörün motora vurması ile birlikte motor üstünde bulunan Ruhi Yılmaz ve Sinan Yılmaz yola savrulurken, motosiklet ise Çerkezköy Belediyesine ait traktörün altında kaldı.
 

MOTOSİKLETİ BİÇTİ

Kazayı fark eden esnafın haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından, ayağından yaralanan Ruhi Yılmaz (19) ve başından darbe alan Sinan Yılmaz(18) Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazayı öğrenen ve olay yerine gelen Ruhi ve Sinan Yılmaz’ın ailesi sinir krizi geçirdi. Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra motosikleti ve traktörü kaza yerinden kaldırdı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Ruhi Yılmaz ve Sinan Yılmaz ise tedavi altına alındı. Kazaya karışan traktör şoförü Cem Tarak ve traktörde bulunan Ali Rıza Akalın ise ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10