Gülerçin Koleji’nden Voleybol Turnuvası

Özel Gülerçin Koleji 3-27 Haziran tarihleri arasında Kurumlar arası Voleybol Turnuvası düzenleyecek. Kurumlar arası Voleybol turnuvasının ilk kez düzenleneceğini belirten Özel Gülerçin Koleji Tesis Müdü

28.05.2013 19:39:00 0
Gülerçin Koleji’nden Voleybol Turnuvası

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’ün ilk özel okulu olan Özel Gülerçin Koleji kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla Voleybol Turnuvası düzenleyecek.

 

SON BAŞVURU CUMA GÜNÜ

Turnuvanın 3 Haziran’da başlayacağını ifade eden Özel Gülerçin Koleji Sosyal Tesis Müdürü Ender Debreli “ Kapalı Spor Salonu’nda 18.30-20.30 saatleri arasında günlük ikişer karşılaşma oynanacak. Düzenleyeceğimiz turnuvaya tüm kurumlar katılabilirler. Başvurular ise cuma günü mesai bitimine kadar alınabilecek. Bu turnuvada kurumlar arası kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
 

“BİR YABANCI OYNATABİLİRLER”

Turnuvaya katılım şartlarından bahseden Debreli “ Takım kadroları kurum içersinden oluşturulacaktır. Her takımın kurum dışı 1 oyuncu oynatma hakkı vardır. Takımlar bayan ve erkek karma oluşturabilir. Maçlar iki set üzerinden oynanacaktır. Çeyrek finalden itibaren ise karşılaşmalar üç set üzerinden oynanacak. Her takım 12 kişiden oluşan takım kadrosunu başvuru anında iletmek zorundadır. Maçlar 3 Haziran Pazartesi günü başlayıp, 27 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecektir” dedi.
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10