Çerkezköyspor’a kim sahip çıkacak

30 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan Çerkezköyspor Olağanüstü Genel Kurulu öncesi henüz bir başkan adayının çıkmaması Çerkezköyspor’a gönül veren sporseverleri endişelendiriyor. ?

28.05.2013 19:41:00 0
Çerkezköyspor’a kim sahip çıkacak

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor 30 Mayıs’ta kongreye gidiyor.

 

ADAY YOK

Çerkezköyspor Kulübü olağanüstü genel kurul toplantısı yeterli çoğunluk sağlanması halinde 30 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’da Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde olağan genel kurul toplantısı çoğunluk şartı aranmaksızın 6 Haziran Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacak. Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz’ın “Çerkezköyspor’a daha iyi hizmet verilmesini sağlamak adına kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz” demesinin ardından kongre kararı alan Çerkezköyspor’da seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen henüz bir aday çıkmaması “Kulüp kapanacak mı” sorusunu akıllara getiriyor.
 

KORKMAZ ADAY OLMAYACAK

Bazı kesimlerce mevcut Başkan Ahmet Korkmaz’ın aday olacağı konuşulurken, geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın açıklamasında aday olmayacağını belirten Korkmaz “Yönetim olarak bu yolda üç yıl boyunca yalnız kaldık. Çıktığımız bu yolda yalnız kalmamız gerekli desteği alamamamız, kötü günümüzde yanımızda olmasını beklediğimiz insanların yanımızda olmaması bizleri kongre kararı almaya yöneltti. 30 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacağım. İnşallah güzel bir seçim olur. 2-3 liste olur ve herkes Çerkezköyspor’a başarı sağlamak için kongrede yarışır. Yönetime kim gelirse gelsin her türlü maddi manevi desteği vermeye hazırım” demişti.
 

BİR GRUP SEÇİME GİRECEK

Ahmet Korkmaz’ın aday olmayacağını ifade etmesinin ardından bir grubun da kongreye aday olmak için hazırlıklarını sürdürdükleri ancak ilk kongrede çoğunluk sağlanamayacak olması düşünülerek 6 Haziran’da yapılacak ikinci toplantı öncesi adaylıklarını kamuoyuna açıklayabilecekleri konuşuluyor. Halen şuanda görevde olan Ahmet Korkmaz ve yönetiminin bu kongrede aday olup olmayacağı da kamuoyu tarafından merak ediliyor.
 

KULÜBE KİLİT Mİ VURULACAK

Sporseverler Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor’a mutlaka sahip çıkılması gerektiğini ve aday çıkarak yine yeni sezon öncesi yönetimsel anlamda sıkıntı yaşanmaması gerektiğini ifade ediyorlar. Kongrede aday çıkmaması halinde ise Başkan Ahmet Korkmaz’ın “Kongrede aday çıkmaması halinde kulüp defterini Çerkezköy Kaymakamlığı’na götüreceğim. Çerkezköyspor kendi kaderine terk edilirse bunu da Çerkezköy halkının takdirine bırakıyorum” sözü Çerkezköyspor kulübünün kapısına kilit vurulacak mı sorusunu akıllara getiriyor.
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10