Öğrenciler Kitaplarını Tanıttı

Nurullah Narin Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları kitabı okuyucularla buluşturdu. Okul idaresi ve öğrenciler tarafından düzenlenen imza gününde “Sessizliğin İçinden Gelen Sesler” adlı kitaplar

Çerkezköy 28.05.2013 21:12:00 0
Öğrenciler Kitaplarını Tanıttı

 Çerkezköy Haber - Nurullah Narin ortaokulu 8/B sınıfı öğrencileri kitaplarını imza gününde okuyucuyla buluşturdu.

 

9 HİKÂYE YER ALIYOR

“Sessizliğin İçinden Gelen Sesler” adlı kitabı yazan Nurullah Narin Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencileri, dün saat 10.00’da imza günü düzenledi. Nurullah Narin Ortaokulu koridorunda açılan stantta tanıtılan kitap,  dokuz öyküden oluşuyor. Her öğrencinin bir hikâye ile oluşturduğu kitapta yer alan yazar ve hikâyeleri şöyle:  Gaye Kocabaş- Yeniden, Seher Arslan-Yağmur Çelen, Mısra Uzer-İnci Tanesi, Aylin Çelik-Sana Geliyorum, Yasemin Gezici-Başarı Yolu, Buse Karataş-Engelli hayat, Hilal Akbaba-Garipler, Gülden Duran- Öteki Kadın, Ece Karabacak-Umutsuz Yolculuklar.
 

ZOR OLANI BAŞARDILAR

Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül öğrencilerin özverili çalışmaları sonucunda kitabın meydana getirildiğini belirtti. Kırmızıgül, “Öğrencilerimiz zor olanı başardılar. Onların bu başarısında Türkçe Öğretmenimiz Kemal Şahin’in çok büyük payı bulunmaktadır. Ben gerek öğretmenimiz Kemal Şahin’i gerekse kitabın yazarı öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
 

4 AYDA TAMAMLANDI

İki gün sürecek imza gününde konuşan Nurullah Narin Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Kemal Şahin, öğrencilerin az da olsa okumasına rağmen yazma konusunda varlık gösteremediğine dikkat çekti. Şahin, “Yazmak cesaret isteyen, sabır gerektiren bir durumdur. Herkes okuyor olsa da çok az insan yazabilir. Bizim öğrencilerimiz bunu başarmışlardır. Bu çalışmamız sonucunda eksiklerimiz olduğunu biliyoruz. Buna rağmen öğrencilerimizin meydana çıkardığı eser gayet mükemmel. Öz güven kazanmaları bakımından bu çalışmanın bitirilmiş olması bizim için oldukça önemlidir. Dört ay gibi kısa bir zamanda öğrencilerimizin tamamlamış olduğu bu eserin çıkmasında yardımlarını esirgemeyen Ayhan Duran’a teşekkür ediyorum.” dedi.  
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10