Lösemi haftası törenle kutlandı

12. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası programı çerçevesinde Lösev İstanbul Şube Sorumlusu Ayşenur Sözeri ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Esra Serezli ile beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret eden Lösemi

Tekirdağ 29.05.2013 21:38:00 0
Lösemi haftası törenle kutlandı

 BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİLER

Tekirdağ’da 65 lösemili çocuk olduğunu belirten Lösev Vakfı yetkilileri Tekirdağ Belediyesinin her konuda kendilerine gösterdiği destekler için teşekkür ettiler. Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç da “ Çocuklarımıza uzun ömürlü sağlıklı günler diliyorum. Belediye olarak kendilerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.  


TÖREN DÜZENLENDİ

12. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası  Tekirdağ’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Hafta kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtına Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç,  Lösev İstanbul Şube Sorumlusu Ayşenur Sözeri ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Esra Serezli tarafından çelenk konuldu. Lösev Vakfı yetkilileri Tekirdağ Belediyesinin her konuda kendilerine gösterdiği destekler için bir kez daha teşekkür ettiler. Çelenk törenine ayrıca Belediye Meclis Üyesi Müzeyyen Gürkan ile Lösemili çocuklar ve aileleri de katıldı.


Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10