Öğrenciler bilgi yarışmasında ter döktü

Özel İdare Ortaokulu yedinci sınıf öğrencileri bilgi yarışmasında ter döktü. Bütün derslerden soruların yer aldığı yarışmaya 7/E, 7/F ve 7/G sınıflarını temsilen 3’er öğrenci

Çerkezköy 29.05.2013 22:02:00 0
Öğrenciler bilgi yarışmasında ter döktü

 Çerkezköy Haber - Özel İdare İlköğretim Okulu 7.  sınıflar arasında bilgi yarışması yapıldı.  


7/F SINIFI BİRİNCİ OLDU

Bütün derslerden soruların yer aldığı bilgi yarışmasında 7.  Sınıf öğrencileri yarıştı. Dün saat 11. 00’da başlayan yarışmada 7/E sınıfını Merve Ünal, Melda Pektaş, Bahadır Alanbay, 7/F sınıfını İlkay Biçici, İrem Tatlı, Doğukan Özcan, 7/G sınıfını ise Merve Ünal, Oğuzhan Çoban ve Semih Dur sınıflarını temsil etti. İngilizce, matematik, din bilgisi, tarih, coğrafya ve Türkçe sorularının yer aldığı yarışmada jüri olarak Ahmet Hakan Uzun, Özay Selvi, Ali Arslan, Melek Yılmaz, Münip Doğan ve Fatma Bozkurt görev aldı. 


HAFTAYA ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Sorulan sorulardan en fazlasına cevap veren 7/F sınıfı okul birincisi oldu. Yarışmada birinci olan 7/F sınıfı öğrencileri İlkay Biçici, İrem Tatlı ve Doğukan Özcan uzun süre arkadaşları tarafından alkışlandı. Diğer sınıflar arasında da değişik zamanlarda yapılmış olan yarışmada birinci olan sınıflara ödüllerinin gelecek hafta içerisinde verileceği ifade edildi.  


Haber / Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10