Köylerdeki çalışmaları incelediler

Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, önceki gün Hayrabolu’nun Yörgüç Köyü’nü ziyaret etti. İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu

Hayrabolu 30.05.2013 20:21:00 0
Köylerdeki çalışmaları incelediler

 GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Köy Muhtarı Cumhur Yasar’ın ilettiği Hayvan İçme Suyu Göleti talebini yerinde inceleyen Genel Sekreter Mustafa Yel, gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Mustafa yel daha sonra Malkara’nın Hacısungur Köyü’nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Ahmet Gündüz’ün köyde karşıladığı İl Genel Sekreteri Mustafa Yel ile birlikte İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu köy halkının sorunlarını dinledi. Geçtiğimiz aylarda aşırı yağışlar sebebiyle yıkılan köprünün yapımının devam ettiğini belirten Genel Sekreter Yel, “Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak” dedi.
 

KÖYLERDE İLK DEFA

Hayrabolu’nun köylerinde ilk defa yapılacak olan sıcak asfalt çalışmaları da yerinde inceleyen Yel, KÖYDES Projesi kapsamında Canhıdır Köyü’nde başlayan çalışmalar neticesinde Hayrabolu ilçesinin köylerinde ilk defa sıcak asfalt çalışması yapılmış yapılacağını belirtti.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10