Aile Çalıştayı düzenlenecek

Tekirdağ’da aile yapısını incelemek, aile içinde yaşanan sorunları tespit etmek ve bu sorunlara çözümler üretmek amacıyla ve gerçekleştirilecek olan aile çalıştayının hazırlıkları devam

Tekirdağ 30.05.2013 20:23:00 0
Aile Çalıştayı düzenlenecek

 HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Aile Çalıştayı hazırlık toplantılarının ikincisi, Namık Kemal Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir'in moderatörlüğünde, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri ve Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.
 

BİRER KATILIMCI YER ALACAK

Toplantıda Doç. Dr. Gülen Özdemir, Tekirdağ ili bazında değerlendirmelerde bulunarak çalıştayın amacına yönelik NKÜ tarafından hazırlanan araştırmalarla ilgili bilgiler verdi. Çalıştayın belirlenen hedeflere ulaşabilmesi için beş komisyonun oluşturulması ve oluşturulan her grupta üniversiteden ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden birer katılımcının yer alması karara bağlandı.
 

10 HAZİRAN’DA YAPILACAK

Yapılan müzakereler sonunda komisyonların aşağıdaki gibi oluşturulması ve komisyonlar ile komisyonlarda görev alacak olan üyelere son şeklinin verilmesi ayrıca çalışma takvimi ile uygulanacak yöntemlerin belirlenmesi amacıyla 10 Haziran tarihinde 3. Hazırlık Toplantısının yapılması kararlaştırıldı. Çalıştaya, Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Kaçar, NKÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir ve Tekirdağ ilinin kurum kuruluşlarının çok sayıda temsilcisi katıldı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10