Gülerçin Koleji finale yükseldi

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy temsilciliğince bu yıl beşincisi düzenlenen Voleybol Turnuvası’nda yarı final mücadelesinde Gülerçin Koleji Voleybol Takımı ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Vole

31.05.2013 20:18:00 0
Gülerçin Koleji finale yükseldi

 Çerkezköy Haber - Eğitim Bir-Sen Çerkezköy temsilciliğince deva eden Voleybol Turnuvası’nda heyecan devam ediyor.

 

ETKİLİ BAŞLADI

Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesi’nde önceki gün oynanan yarı final karşılaşmasında Gülerçin Koleji Voleybol Takımı ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk setine etkili başlayan Gülerçin Koleji Voleybol Takımı ilerleyen dakikalarda farkı artırdı. Savunmada etkili bir mücadele veren Gülerçin Koleji Voleybol Takımı çıktığı hücumlarda da rakibine üstünlük sağlayınca skor üstünlüğünü sürdürdü.
 

İLK SET GÜLERÇİN’İN OLDU

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı Çerkezköy Gülerçin Koleji Voleybol Takımı’nın skorer oyununa aynı şekilde karşılık veremedi. Setin son bölümlerinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı skora denge getirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Karşılaşmanın ilk seti Özel Gülerçin Koleji Voleybol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı.
 

ÇTSO LİSESİ TOPARLANDI

İlk seti kazanan Gülerçin Koleji Voleybol Takımı ikinci sete etkili başlayamadı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı bu sette etkili bir oyun ortaya koydu. Setin ilk bölümlerini önde tamamlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı setin ilerleyen bölümlerinde de etkinliğini sürdürdü. Rakibine göre kalan dakikalarda daha az daha yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı bu seti 25-22 kazanarak setlerde durumu eşitledi.
 

ÇTSO LİSESİ ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın üçüncü setinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı bulduğu moral ile mücadele verdi. Gülerçin Koleji Voleybol Takımı ise ikinci sete nazaran bu sette iyi oyun ortaya koydu. File üstünde rahat sayılar bulan Gülerçin Koleji Voleybol Takımı karşısında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı hata yapmadı.
Karşılaşmanın 20’li sayılarına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı’nın 20-15’lik üstünlüğü ile girildi. Gülerçin Koleji Voleybol Takımı skora denge getirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı seti 25-18 önde tamamlayarak setlerde 2-1 öne geçti.
 

FİNAL SETİNE UZADI

Karşılaşmanın dördüncü seti ise büyük çekişmeye sahne oldu. İlk seti kazanmasına rağmen sonraki iki seti kaybeden Gülerçin Koleji Voleybol Takımı bu sette daha dinç bir mücadele ortaya koydu. Savunmada top karşılamakla birlikte file üstünden sayılar bulmaya devam eden Gülerçin Koleji Voleybol Takımı aradaki sayı farkını açmayı bildi. Bu setin kalan bölümlerinde aradaki farkı koruyan Gülerçin Koleji Voleybol Takımı seti 25-21 kazanarak skoru 2-2’ye getirdi.
 

GÜLERÇİN KOLEJİ TOPARLANDI

Setlere denge gelmesinin ardından final setine geçildi. Final setine iyi başlayan Gülerçin Koleji Voleybol Takımı oldu. Setin ilk bölümlerinde sergilediği oyun ile skor farkını açmayı başaran Gülerçin Koleji Voleybol Takımı setin kalan bölümlerinde önde olmanın avantajını değerlendirdi.
 

FİNALE YÜKSELDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı final setinde rakibine karşılık vermekte oldukça zorlandı. Gülerçin Koleji Voleybol Takımı  setin son bölümlerinde kontrolü elinden bırakmadı. Savunmada hata yapmayan hücumlarda ise istediği sayıları almayı başaran Gülerçin Koleji Voleybol Takımı son bölümlere önde girdi. Setin son bölümlerinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Voleybol Takımı direnç göstererek aradaki skor farkını kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Seti 15-11 kazanan Gülerçin Koleji Voleybol Takımı adını finale yazdıran ekip oldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10