Gençlerimiz yarınlarımızın teminatıdır

Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği Çerkezköy Belediyesi Gençlik Şöleni programı yapıldı. Programda Pakize Narin Anadolu Lisesi

Çerkezköy 2.06.2013 23:49:00 0
Gençlerimiz yarınlarımızın teminatıdır

 Çerkezköy Haber - 19 Mayıs’ta yapılması planlanan ve Reyhanlı’daki bombalı saldırı dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenen Çerkezköy Belediyesi Gençlik şöleni önceki akşam yapıldı.

 

SOSYAL OLMALISINIZ

Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen Çerkezköy Belediyesi Gençlik Korosu müzik eğlence programı önceki akşam saat 20.30’da Çerkezköy Anfi Tiyatro’da yapıldı. Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, programın iki hafta önce yapılacağını ancak Reyhanlı’da yaşanan olay nedeniyle programın bu tarihe ertelendiğini ifade etti. Ertem, “Öğrencilerimiz bizlerin yarınlarının teminatıdır. Derslerinizin iyi olması yanında sosyal aktivite içerisinde olmanız da gerekir. Zaman zaman bu gibi etkinlikler içerisinde olmanızı sağlamaya çalışıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve siz değerli öğrencilerimize böylesine güzel bir program hazırlayıp sunduğunuz için teşekkür ediyorum.” dedi.
 

ÇERKEZKÖY BERABERLİK NUMUNESİDİR

Programın önemine dair duygularını dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da müzik eğlence programında görev alan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Ayhan Bayhan, “Çerkezköy her şeyi ile birlik ve beraberlik içerisinde olan bir ilçemiz. Dört okulumuz tarafından gerçekleştirilen bu program birlik içerisinde olmamamızın bir örneğidir. Ben öğretmen ve velilerimize ayrıca böyle bir imkân tanıdığı için Belediye Başkanı Ali Ertem ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.
 

HALK OYUNLARI GÖZ KAMAŞTIRDI

Konuşmaların ardından müzik eğlence programına geçildi. Programda ilk olarak Pakize Narin Anadolu Lisesi Folklor Grubu sahne aldı. Grubun yönetmenliğini Halk Oyunları Eğitmeni Abdullah Coşkun yaptı. Folklor Ekibinde; Zeynep Ertem, Özge Lale, Gamze Lale, Kader Demir, Sevda Erdem, Gülcan Karaduman, Büşra Karataş, Kubra Kuru, Esra Yıldırım ve Şenay Özdemir yer aldı.
 

EĞLENİRKEN EĞLENDİRDİLER

Birbirinden güzel şarkılarla sahne alan Hacı Fahri Zümbül Lisesi öğrencileri seyircilere neşe dolu dakikalar yaşattı. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müzik Grubu şef Ayşegül Ülkü tarafından yönetildi. Koroda Nursel Demirkıran, Gizem Yasemin Mercan, Alyasa Yüce, Feyza İkiz, Zeynep Erçin, Ezgi Elife Beyazkurt, Mustafa Avcı ve Cihat Alperen Bağcı yer aldı.
 

PROFESYONELLERİ ARATMADILAR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Gençlik Korosu’nu şef Süleyman Özoğul yönetti. ÇTSO Lisesi korosunda Gizem Tuna, Melis Bayram, Nihal Akçay, Aylin Sezer, Aylin İnik, Baran Ekici, Burçe Bal, Büşra Türkmen, Çağnur Aygün, Esmanur Memiş, Harun Uğur Özvar, Kübra Soydan,Nagihan Havuzaslan, Rukiye Aynaoğlu, Sevtap Aşık,Şafak Güneş, Şule Şentürk, Ramazan Yıldırım, Asena kaya, Ece Tuna ve Büşra Cengiz yer aldı. Birbirinden güzel parçaları seslendiren öğrenciler seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.
 

İLGİYLE İZLENDİLER

Kızılpınar Anadolu Lisesi Müzik Grubunu Şef Pınar Öztaş Yıldırım yönetti. Kızılpınar Anadolu Lisesi korosunda Gülbahar Coşkun, Mervenur Akçil, Neslihan Yılmaz, Büşra Erdi, Ebru Demir, Dirensu Demirci ve Batın Kaya yer aldı. Beğeni ile izlenen grup izleyicilerden tam not aldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Şöleni programında orkestrada Ata Altan, Berkay Candan, Serhan Anıl Kılıç, Atilla Cem Konuk, Onur Gökşen, Efecan Kor, Alper Başkurt ve Simay Erkol yer aldı.
 

KATILIM YOĞUNDU

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden eğlence programına Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Gökhan İnce, Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, Belediye Meclis Üyeleri Aynur Düzgünel, Behcet Güven, AK Parti İl Meclis Üyesi saitYazı, CHP İl Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Halk Eğitim Müdür Vekili Yalçın Memiş, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, veliler ve vatandaşlar katıldı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10