Spor Şöleninde öğrenciler ödüllendirildi

Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü tarafından 1’inci spor şenliği düzenlendi. Spor Kulübü Başkanı Mehmet Danyeli tarafından organize edilen programda, yıl içerisinde derece etmiş olan öğren

3.06.2013 20:36:00 0
Spor Şöleninde öğrenciler ödüllendirildi
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü tarafından Spor şöleni yapıldı.
 

VEKİL AKBULUT’DA KATILDI

Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda Pazar günü saat 10.00’da gerçekleşen programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaettin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, okulların spor kulüp başkanları, veliler ve vatandaşlar katıldı.
 

 

 

“ARALIK AYINDA KURULDUK”

Programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra konuşan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Danyeli kulübün 2011 yılının Aralık ayında kurulmuş olduğunu birçok başarıya imza attığını ifade etti. Danyeli, “Kulübümüzün kuruluş amacı öncelikle gençler ve çocukların eğitimleri yanında onlara sosyal ve sportif anlamda katkı sağlamaktır. 2012 yılında yapılan Balkan Şampiyonasında kimsenin yapmaya cesaret edemediği ve 7 ülkenin katıldığı voleybol organizasyonunda sayın Belediye Başkanımız Ali Ertem’in desteği ile görev almış başarıyla tamamlamıştır. Çevresine de duyarlı bir kulüp olmayı amaçlayan kulübümüz topladığı mavi kapaklarla da ne kadar sosyal olduğunu göstermiştir.” diye konuştu. 
 

300 LİSANSLI SPORCUMUZ VAR

Spor kulüplerinin her geçen gün başarılarına bir yenisini eklediğini ifade eden Mehmet Danyeli, “ilk aylarına 50 sporcu ile başlayan kulübümüz ikinci ayda bunu iki katına çıkarmıştır. İlk yılında küçük erkeklerde il ikincisi,  yıldız erkeklerde il üçüncüsü, büyük bayanlarda il birincisi olmuştur. İkinci yılımızda yani bu yıl takımızda sporcu sayımız ve ulaştığımız kitle daha da artmış ve lisanslı sporcu sayımız 300, faal sporcu sayımızda 170 olmuştur. Kulübümüz bünyesinde ilk yıllarda 3 okul varken şimdi bu 8 okul olarak çoğalmıştır. Yapılan yarışmalara da sonuçtan çok ulaşabildiğimiz sporcu sayısı ve yarışmalara kattığımız sporcu sayısı bizim için çok daha önemi olmuştur. Yarışmacı değil öğretici ve eğitici bir hedef amaçlayan kulübümüz biraz sonra burada da göreceğiniz gibi yoluna emin adımlarla devam etmektedir.” şeklinde konuştu.
 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kulüplerin başarılarının her geçen gün arttığına işaret eden Danyeli, “2012-2013 sezonunda alınan dereceler itibariyle, Yıldız kızlar il 4. sü, Küçük kızlar il 5. si, Küçük erkekler il 3’sü, Yıldız Erkekler il 4.sü, bölgesel lig bayanlar grup 2. si, bölgesel lig erkekler grubunu 1. bitirmiş ve Kocaeli’nde yapılan 3. lig yükselme maçlarını namağlup tamamlamış ve Tekirdağ’ın en önemlisi Trakya’nın tek 3. lig ve en yüksek kategoride temsil eden takımı olmuştur. Biz bu başarıların ortaya çıkmasında bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 

BAŞARILI SPORCULAR İÇİNİZDEN ÇIKACAK

AK Parti Tekirdağ Millet Vekili Ziyaettin Akbulut da yapmış olduğu konuşmada Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübünün başarılarının Türkiye’de ilk olduğunu belirtti. Akbulut, “Başarılarınızdan ben gurur duyuyorum. Belki de önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin ve Dünya’nın en başarılı sporcular sizlerin içinden çıkacak. Başta Spor Kulübü Başkanı Mehmet Danyeli olmak üzere sizlerin başarısında katkısı olan herkesi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi. 
 

MADALYALARI VERİLDİ

Madalya töreni ile devam eden programda Gabralı İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Spor Kulübü, 75.Yıl İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Sanayiciler İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Müjgan Serkan karagöz İş Okulu Spor Kulübü, Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü ve İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü sporcularına madalyaları AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Veliköy Belediye Başkanı Hanfi Belindir, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Atatürk İlköğretim Spor Kulübü Başkanı Mehmet Danyeli tarafından verildi. Program sporcuların basket ve voleybol gösterileriyle devam etti.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10