Yeni meclis toplandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden başkanlığında, 2013-2017 Dönemi Organ Seçimleri sonucunda seçilen yeni meclis ve meslek komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ilk m

Tekirdağ 3.06.2013 20:41:00 0
Yeni meclis toplandı

 ÜYELERİMİZ BİZLERE RUHSAT VERDİ

Tekirdağ TSO Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, “Tekirdağ iş dünyası, üyelerimiz bizlere ruhsat verdi ve seçildik. İnşallah ayrıştırıcı değil, birleştirici bir ruhla, ortak akıl, ortak davranış ile bize verilen yetkileri doğru olarak kullanacağız” dedi. Odaların 5174 sayılı kanunla kurulmuş sivil toplum örgütleri olduğunu belirten Özden “Bu görev ve sorumluluklar bellidir. Ancak meselelerimiz, projelerimiz, ülkemiz ve ilimiz meselesi olunca Tekirdağ TSO daha da ileri giderek, üyelerimizin, halkımızın refah ve mutluluğu için her türlü görevi severek üstlenmelidir. Oda olarak vizyonumuz, sanayi, lojistik, ticaret, hizmet, turizm ve tüm sektörlerde kalıcı olarak kaliteyi hakim kılmak, misyonumuz üyelerimizin ve Tekirdağ’ımızın gelişimine katkıda bulunmak olmalıdır. Değerlerimiz, doğruluk, dürüstlük, hesap vermek, saygınlık, güven ve tüm hızımızla çalışmaktır. Odada temel olarak üye taleplerini hızla karşılamalıyız. Personelimizin değişikliklere uyma kabiliyetlerini sağlamalıyız. Çalışanlarımıza yenilikler bulmaya teşvik etmeliyiz. Hizmet kalitemizi arttırmalıyız. Dış ticaret departmanını oluşturmalıyız” dedi.
 

BÜYÜKŞEHİR OLDUK

Tekirdağ’ın büyükşehir olduğunu anımsatan Özden “Büyükşehir olduk. Ekonomik, sosyal, ticari, sanayi hayatında değişiklikler oluyor. Böyle bir dönemde bizlere çok görev düşüyor” diye konuştu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10