Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Çerkezköy Ticaret Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün de Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ticare

Çerkezköy 3.06.2013 21:12:00 0
Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

 HER İKİ TARAFI DESTEKLEMEYE ÇALIŞTIK

Dün saat 15.00’da ilçe yönetim kurulu üyeler, MHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Seda Duran ve bazı partililer ile ÇTSO’yu ziyaret eden Koray Önsel, Başkan Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli ile ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Gürel Kızılto tarafından karşılandı. MHP Kadın Kolları Başkanı Seda Duran, yeni Başkan Süleyman Kozuva’ya çiçek takdim etti. Yeni yönetimi tebrik eden Koray Önsel “Parti üyelerimizin birçoğu Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Seçimlerde de tarafsız bir şekilde her iki tarafı desteklemeye çalıştık” dedi.
 

BU SAATTEN SONRA ŞEFFAFLIĞI TERCİH EDİYORUZ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sizlerden alacağımız destek bizler için çok önemlidir. İlerleyen günlerde kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerimize başlayacağız. Seçimlerde iki taraftan birisi kazanacaktı. Çalışan bir grup olarak seçimleri kazandık. Seçimlerde sarı rengi temsil ediyorduk. Bu saatten sonra ise şeffaflığı tercih ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

KOLTUK SEVDALISI OLMADIK, OLMAYACAĞIZ

Kozuva, gerçekleştirdikleri seçimlerin diğer partilere de örnek olması gerektiğini belirterek “Bizler koltuk sevdalısı olmadık ve olmayacağız. Herkesin kendisine göre birden fazla koltuğu vardır. Bizler Yeni Yönetim olarak buradaki görevimizi gece gündüz demeden layıkı ile yerine getireceğiz. Gece gündüz arkadaşlarla bir aradayız. Elimizde sihirli bir değnek yok ve dokunalım her şey hallolsun deme hakkımız yok. Odamızı tanıyıp ve arkadaşlarla oturup neler yapabiliriz diye konuşacağız” ifadelerini kullandı.
 

 SÜREÇ GERÇEKLEŞİRSE BİZ DE DESTEKLERİZ

Tekirdağ Sanayi Odası’nın kurulma çalışmaları ile ilgili de görüşlerini paylaşan Kozuva “Kurulacak Tekirdağ Sanayi Odası’nda 300 üye varsa bunların yüzde 50’si bize üye olmak zorunda olacak. Çünkü Alsat zorunluluğu var. Alsat üyesi olan bir kurumun Ticaret ve Sanayi Odası’na da kayıtlı olması gerekiyor. Tekirdağ Sanayi Odası’nın kurulması gerçekten uzun bir süreçtir. Bu konuyla ilgili Bakanlığın bir takım istekleri var. O süreç gerçekleşirse Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de kendilerini destekleriz” dedi. ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın da ziyarette yaptığı konuşmada, “Bundan önceki dönemlerde KOSGEB’i üyelerimiz tanımıyordu. Yeni yönetim olarak bu büroyu üyelerimize dolaştırıp tanıştırmak istiyoruz. Bu şekilde KOSGEB’i tanıtıp destekler sağlamak istiyoruz. KOSGEB’ten faydalanamayan üyelerimiz var” dedi. Akın, bununla ilgili toplantılar gerçekleştirip KOSGEB’in yararlarını üyelere anlatmak istediklerini belirtti. 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10