Yıl sonu sergisi açıldı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi açmış olduğu yıl sonu sergisi ile kursiyerlerin altı ay boyunca ortaya çıkardıkları süs eşyaları, desenli mutfak eşyaları, estetik ev eşyaları, el emeği göz

Çerkezköy 4.06.2013 20:35:00 0
Yıl sonu sergisi açıldı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında açılan El Sanatları Kursları sona ererken, kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler, açılan sergi ile görücüye çıkarıldı.

 

YIL SONU SERGİSİ İLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Raif Dinçkök Ortaokulu’nda dün saat 13.00’da gerçekleştirilen sergi açılışına Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş, okul müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

SERGİYİ GEZDİLER

Açılış öncesi bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan kursa katılan kursiyerleri tebrik ederken, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne, kurs hocalarına ve sergi için yer tahsis eden okul idarecilerine teşekkür etti. Konuşmanın ardından Ayhan Bayhan Ali Ertem ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler sergiyi gezerek kursiyerlerden ve kurs hocalarından sergilenen ürünlerle ilgili bilgi aldılar. Serginin gezilmesinin ardından kursiyerler tarafından protokol üyelerine ikramlarda bulunuldu.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Altı aylık el emeği göz nuru sergiyi açtıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kurs hocası Fatma Dilek Demirbağ “Sergimizde İpekböceği kozalağından tepsi, vazo, takılar, kurdelalar, abajurlar var. Bu çalışmalara Ekim ayında başladık. 15 kursiyerimiz ile birlikte pike, havlu, masa örtüsü, seccade, bohçalar da hazırladık. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10