TSO’ya bir ziyaret de Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nden

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Yaver, Ramazan Baran ve Ahmet Sulhi Tekirdağ

Tekirdağ 9.06.2013 17:15:00 0
TSO’ya bir ziyaret de Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nden

 EN GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Bayol, yeni yönetime başarılar diledi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Bayol “Derneğimiz, Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir Sivil Toplum Kuruluşu, bugüne kadar ulusal ve uluslararası ilişkileri etkileyen birçok sayıda girişimlere katkı sağladık. Tarih milletlerin hafızasıdır. Hafızasını kaybeden milletler; dostlarını ve düşmanlarını ayırt edemezler, geleceklerini de planlayamazlar.” dedi.
 

HALKIN MENFAATİNE OLAN HER PROJEDE VARIZ

Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay da ziyarette yaptığı konuşmada “Tekirdağ’ın sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlan en önemli kuruluşlardan biriyiz. Şehrimizdeki bütün kamu kurumları ile diyalogumuz var ve yürütülen eşgüdümlü projelerle şehrimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yasaların bizlere verdiği imkânlar dâhilinde yardımları karşılamaya çalışıyoruz” dedi. Tekirdağ ile ilgili menfaatler söz konusu olduğunda bütün siyasi partiler ve kamu kurumları ile eşgüdümlü hareket ettiklerini söyleyen Günay, şehirde yaşayan insanlara fayda sağlayan her türlü projede TSO olarak desteğe hazır olduklarını vurguladı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10