Erkan ailesinin düğün mutluluğu

Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürü Halil İbrahim Erkan ve Güler Erkan’ın oğulları Erencan Erkan, gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatını Güner-Fahrettin Büyükbaş çiftinin

Kapaklı 9.06.2013 17:16:00 0
Erkan ailesinin düğün mutluluğu

 NİKAHI BAŞKAN MANDALI KIYDI

Melis-Erencan çiftinin nikahı, damadın koyu Galatasaraylı olması nedeniyle 19.05.2013 tarihinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından kıyıldı. Genç çiftin Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda önceki akşam 20.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştirilen düğün törenine Çerkezköy ve Kapaklı’dan çok sayıda siyasetçi ve iş adamı katıldı. Bütün davetlileri düğün salonunun kapısında karşılayan H. İbrahim Erkan ve eşi Güler Erkan davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün töreni genç çiftin ilk dansı ile başladı. Düğün pastasının kesilmesinin ardından takı törenine geçildi. Takı töreni sonrası davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
 

KATILIM YOĞUN OLDU

Erkan ve Büyükbaş ailelerinin düğün törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Adem Sekmen, Mustafa Serat ve Serpil Sevgi, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Osman Aşık ve Salih Bezgin, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Azcan ve Vehbi Demirtaş, Çerkezköy Belediyesi İmar İşleri Müdürü Esra Hasanoğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Temsilcisi İlker Börekçi, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş hayatı Derneği (ÇEGİAD) Genel Sekreteri Engin Parlak, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Güven, Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe, 2009 AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz ile Kapaklı ve Çerkezköy’ün siyaset ve iş dünyasından birçok isim ve genç çiftin eş dost ve akrabaları katıldı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10