Veliköy'ün yeni yüzü VeliaPort

Veliköy’de 5 bloktan oluşan 200 dairenin teslim edilmesinin ardından 8 blok ve 320 daireyi kapsayan VeliaPort’un ikinci etabının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandığında Veliköy'ün yeni yüzÃ

Çerkezköy 11.06.2013 22:57:00 0
Veliköy

 Çerkezköy Haber - Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir yapımı devam eden VeliaPort projesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

PROJE 8 BLOKTAN OLUŞUYOR

Geçtiğimiz aylarda VeliaPort Projesi ihalesinin gerçekleştirilmesi ve sözleşmenin imzalanmasının ardından şu ana kadarki süreçte iş programına yönelik herhangi bir aksaklık olmadığını ifade eden Hanifi Belindir, “Yüklenici firma Asad İnşaat, sözleşmeye uygun olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor” dedi. VeliaPort Projesi kapsamında 8 blok yapılacağını belirten Hanifi Belindir, “3 blok 1+1, 1 blok 3+1 ve 4 blok ise 2+1 olarak inşa edilecek” diye konuştu.
 

ÖĞRENCİLERE DE HİTAP EDECEK

VeliaPort Projesi’nin Veliköy’e ve bölgeye değer katacak bir proje olduğunun altını çizen Hanifi Belindir, “VeliaPort Projesi’nin içinde sosyal alanlar, alışveriş merkezi, yüzme havuzu ve park alanları da oluşturulacak” dedi. Namık Kemal Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında bölgede bir yüksek okul yapılacağını anımsatan Başkan Belindir, “Burada eğitim-öğretim görecek olan öğrencilerimizin VeliaPort’taki 1+1 dairelerde uygun şartlarda barınma imkânı bulabileceğini tahmin ediyoruz” dedi.
 

17 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLECEK

VeliaPort'un 17 dönüm alan üzerine inşa edileceğini söyleyen Belindir, VeliaPort gibi projelerin yapılıp hayata geçirilmesiyle Veliköy, bölgenin önemli ve gözde yerleşim yerlerinden biri haline geleceğini sözlerine ekledi.    
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10