Üyelerden başkana teşekkür ziyaret

Türk Metal Sendikası Çerkezköy şubesi üyeleri MESS ile yapılan anlaşma nedeniyle Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Murat Koçak sendika üyelerinin ziyareti sıra

Çerkezköy 12.06.2013 20:11:00 0
Üyelerden başkana teşekkür ziyaret

 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası üyeleri, Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

BERABERLİĞİN ZAFERİDİR

Uzun zaman devam eden Türk Metal Sendikası ile MESS arasındaki anlaşmazlık sonucunda imzalanan anlaşma, Türk Metal Sendikası üyelerini memnun etti.  Sendika üyeleri, Türk Metal Sendikası Çerkezköy şubesi başkan ve yönetimine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Üyeler, Başkan Murat Koçak’a çiçek sundu.  Murat Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hiçbir şey mücadele etmeden kazanılmamaktadır. Yaptığımız anlaşma da vermiş olduğumuz mücadele sonucunda elde edilmiştir. Düzenlediğimiz basın açıklamaları ve mitinglere göstermiş oluğunuz ilgi, mücadelemizin istediğimiz şekilde sonuçlanmasına vesile olmuştur. Bu zafer birlik ve beraberliğimizin bir sonucudur.” diye konuştu.
 

ZORLU SÜREÇTİ, BAŞARDIK

Eylemlerin yapılmaması durumunda MESS tarafından çalışanlara sadece 50 liralık bir zam verilmiş olacağını da sözlerine ekleyen Murat Koçak, “Uzun ve yorucu bir mücadelenin sonucunda 200 ile 500 lira gibi bir zam almayı başardık. Çok zorlu bir süreç yaşadık. Bu süreç zarfında bütün üyelerimiz gerektiği gibi davranıp; mücadelemizin istediğimiz şekilde sonuçlanmasına neden olmuştur. Bundan da daha önemli olan bir şey var, o da, birlik ve beraberliğin devamlılığıdır. Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin. Hepinize teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Üyeler daha sonra Türk Metal Sendikası önünde hatıra fotoğrafında bir araya geldiler.   
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10