Saldırıyı kınadılar

SS. 170 Nolu Lider Öğrenci ve Personel Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Melih İşçan düzenlediği basın toplantısında Tekirdağ’da yaşanan silahlı saldırı olayını kınadı.

Tekirdağ 16.06.2013 20:07:00 0
Saldırıyı kınadılar

 HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTILAR

Cumartesi günü saat 11.30’da kooperatif üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen SS. 170 Nolu Lider Öğrenci ve Personel Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Melih İşçan, geçtiğimiz hafta Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne yapılan silahlı saldırıyı kınadı. İşçan “Tekirdağ’da seferden men cezası alan kamyon şoförü ve beraberindeki ismi öğrenilemeyen bir kişi Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini silahla basarak Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Tekirdağ Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Ali Rıza Eti ile birlikte Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Doğan Çelikkol ve kamyocu esnafımızdan Mustafa Göymen’e ateş ederek iki arkadaşımızı ağır, bir arkadaşımızı da bacağından yaralayarak kaçmıştır. Vücuduna üç kurşun isabet eden Başkan Ali Rıza Eti ve Başkan Yardımcısı Doğan Çelikkol hayati tehlike yaratacak şekilde çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Aradan geçen 48 saat sonunda durumu ağır olan arkadaşlarımızın hayati tehlikeyi atlatmış olduklarını büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız Bu insanlık dışı olayı yapanları kınıyor ve üç arkadaşımıza da 170 nolu Lider Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi olarak geçmiş olsun diliyoruz” dedi.
 

DAHA İLERİ TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kooperatifi Eylül ayında kurduklarını söyleyen İşcan  “14 üyemiz ile çıktığımız bu yolda toplam 30 aracımız ile hizmet veriyoruz. İlk yılımız olmasına rağmen başarılı olduk. Bunu daha ileri taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

“KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDİK”

SS. 170 Nolu Lider Öğrenci ve Personel Taşımacılık Kooperatifi olarak 2012-2013 eğitim ve öğretim sezonunu kazasız belasız bitirdiklerini ifade eden Başkan Melih İşçan “Önümüzdeki yıllarda da çalışmalarımız devam edecek. Kaliteden ödün vermedik. Personel ve araç ile bundan sonra da vermeyi düşünmüyoruz” dedi. Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilen basın açıklamasında Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da hazır bulundu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10