ÇESİAD’dan sponsorlara teşekkür yemeği

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD), bu yıl 11. Düzenlenen Uluslar arası Türkçe Olimpiyatları’na sponsor olan firmalar için teşekkür yemeği düzenledi.

Çerkezköy 16.06.2013 20:07:00 0
ÇESİAD’dan sponsorlara teşekkür yemeği

 YEMEK DÜZENLENDİ

Yemekte konuşan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş “Bu yıl Türkçe olimpiyatları
 
EVRENSEL BARIŞA DOĞRU
Sloganı ile gerçekleştirildi. Dünyanın birçok yerinde savaşların ve anlaşmazlıkların olduğunu düşünürsek sloganımızın çok manidar olduğunu görüyoruz. 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın Tekirdağ etkinliğine sponsor olan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

 PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yemeğe Katılan Asbaş Gıda, Bahar Emlak, Bauwın-Yavuzlar PVC, Cennet İletişim, Çetin Güvenlik,  Ercililer Vinç, Kule Cam Balkon Sistemleri, Lezita, Mertcan Oto, Nuryol İnşaat, Optimed Hastanesi, Reishan İnşaat, Akkardeşler, Aktif Gelişim Platformu firmalara, 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın Tekirdağ etkinliğine sponsor oldukları için ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından plaket takdim edildi.
 

 PLAKETLERİ BAKAN MÜEZZİNOĞLU VERMİŞTİ

Yemeğe ÇESİAD Üyesi 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın Tekirdağ etkinliğine Ana Sponsor olan Atılım Beton, Hasacarlar İnşaat, Hattat Traktör, Yağmur Mekanık Tesisat firmaları da katıldı. Ana sponsorlara plaketleri Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından program esnasında verilmişti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10