Ergün Penbe Veliaport’a imza attı

Galatasaray’ın 2000 UEFA kupasını kazandığı efsane kadrosunun içinde yer alan, taraflı tarafsız herkesin gönlünle taht kuran ünlü sol bek Ergün Penbe Veliköy’e gelerek Veliköy Belediyesi ve ASAD inÅ

Çerkezköy 17.06.2013 20:20:00 0
Ergün Penbe Veliaport’a imza attı

 Çerkezköy Haber - Galatasaray’ın ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcusu Ergün Penbe Veliköy’e geldi.

 

“VELİKÖY BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ”

Dün saat 13.00’da kardeşi Ersin Penbe ve oğlu Berkay Penbe ile Veliköy’e gelen Galatasaray’ın ve Türk futbolunun unutulmaz oyuncularından Ergün Penbe, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’i de ziyaret etti. Ziyarette Veliköy’e ilk kez geldiğini ifade eden Penbe “ASAD İnşaat Yapı Sanayi sahibi Sinan Taşçı ile uzun yıllardır dostluğumuz vardır. Uzun yıllardır inşaat sektöründe birlikte çalışıyorduk. Kendisinden Trakya’da Veliaport projesinden yatırım amaçlı daire aldım. Bu bölgede yatırım yapmaya devam edeceğim. Herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 

“BURAYA GELEREK YATIRIM YAPIYORLAR”

Veliköy’ü tanıtan Belediye Başkanı Hanifi Belindir “Ergün Penbe gibi Türk futboluna büyük emeği olan birisinin Veliköy’de yatırım yapması bizi mutlu etti. Veliköy Beldemiz İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta olan bir yerleşim yeridir. Çoğunlukta sanayi ağırlıklı olan Veliköy’de iki tane Organize Sanayi Bölgesi vardır. Önümüzdeki dönemlerde Haliç ve Namık Kemal Üniversitesi’ni Veliköy’e kazandıracağız. Ayrıca beldemizde 250 dönümlük fuar alanı, 250 dönümlük ise teknoloji park alanı bulunmaktadır. İstanbullu sanayicilerimiz buraya gelerek yatırım yapıyorlar. 5 Temmuz’da meydan projesinin temel atma törenini gerçekleştireceğiz” dedi.
 

HAKAN ŞÜKÜR’Ü DAVET ETTİ 

5 Temmuz’da gerçekleştirecekleri temel atma töreni için Hakan Şükür’ü davet etmek istediklerini belirten Hanifi Belindir “Genel Merkeze yazdığımız yazıda Hakan Şükür’ü temel atma törenine davet ettik. Siz de yakın arkadaşı olarak ona davetimizi iletirseniz çok mutlu oluruz” dedi. Hakan Şükür ile bu konu hakkında konuşacağını belirten Ergün Penbe “Kendisi ile bu konu hakkında yüz yüze konuşacağım. Planı doğrultusunda elbette açılışınıza gelecektir” diye konuştu. Konuşmaların ardından Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir günün anısına Ergün Penbe’ye Veliköyspor armalı saat hediye ederken, Veliköyspor yönetim kurulu üyesi Ünal Karabaş ise futbulcuya Veliköyspor’un flamasını hatıra olarak verdi
 

İNŞAATI GEZDİ

Veliköy Belediyesi’nden ayrılan Ergün Penbe Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ile birlikte Veliköy Organize Sanayi Bölgesini gezdi. Veliköy Belediyesi ve ASAD inşaat ortak projesi olan Veliaport’a geçen Penbe, projeden 7 tane 2+1 ve 5 tane 1+1 daire satın aldı. ASAD İnşaat Yapı Sanayi sahibi Sinan Taşçı ve Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ile inşaatı gezen Penbe, tamamlanacak proje ile ilgili geniş bilgi aldı. 
 

8 BLOK OLACAK

Yapımı devam eden VeliaPort projesi hakkında bilgilendirmede bulunan ASAD İnşaat Yapı Sanayi sahibi Sinan Taşçı “Proje kapsamında 8 blok yapılacak. 3 blok 1+1, 1 blok 3+1 ve 4 blok ise 2+1 olarak inşa edilecek. Veliaport Projesi’nin içinde sosyal alanlar, alışveriş merkezi, yüzme havuzu ve park alanları da oluşturulacak. Ayrıca site içersinde camide yapılacak. Bütün konutlar Temmuz 2014’de teslim edilecek. Biz ASAD olarak Eylül ayında 160 dairelik ilk etabı bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 

SATIŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADILAR

İnşaatı gezdikten sonra açıklamalarda bulunan Penbe “Gerçekten bu proje Veliköy’e ve bu bölgeye büyük değer katacaktır. Bende yatırım amaçlı 7 tane 2+1 ve 5 tane 1+1 daire satın aldım” dedi. Daha sonra ise ASAD İnşaat Yapı ile futbolcu Ergün Penbe 12 dairenin satış sözleşmesini imzaladı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10